Chip Dergisi Php & Mysql Görsel Eğitim Seti | Türkçe | 2CD | Tek Link
-
1.Cd de 3.4.5.6 ya kadar hiç bir dersi açamıyorum 7 yi açıyor eksik olan swfleride eklermisin?
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------
1.Cd de 3.4.5.6 ya kadar hiç bir dersi açamıyorum 7 yi açıyor eksik olan swfleride eklermisin?
-----------------------------Hocam kontrol ettim bütün dersler tam. Şuan kendi bilgisayarımda açıyorum dersleri bir sıkıntı yok.
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------1.Cd de 3.4.5.6 ya kadar hiç bir dersi açamıyorum 7 yi açıyor eksik olan swfleride eklermisin?
teşekkürler paylaşım için... ama bende de aynı sorun var ? -
FeRoCi bunu yazdı:
fivestar bunu yazdı:
teşekkürler paylaşım için... ama bende de aynı sorun var ?
-----------------------------Tekrar bakıyorum.
-
Sorunun neyden kaynaklandığını buldum arkadaşlar :) XML' de yazan isim ile dosya ismi farklı o yüzden 5 video açılmıyormuş :) Kusura bakmayın hatamı düzelttim.
Php & MySQL Görsel Eğitim Seti - 1' in içindeki klip dosyasına giriniz. Aşağıdaki dosyaları bulup isimlerini aşağıdaki gibi değiştiriniz. İşlemi yaptıktan sonra videolar açılacaktır... :)
- 04_01_php başlangıç bilgisi
- 04_02_php ve html kullanımı
- 04_03_basit php kodları
- 04_04_php nasıl çalışır
- 05_01_Php de degişkenler
-
teşekkürler.. problem düzeltildi..
-
FeRoCi bunu yazdı:
teşekkürler.. problem düzeltildi..
-----------------------------Rica ederim hocam... :)
-
İleri seviye arayanlara da
Merhaba arkadaşlar,
Sonunda önceden çekmiş olduğum videolarımı buldum.PHP konusunda bir adım daha ileri atmak isteyenler için güzel bi kaynak olduğunu düşünüyorum.
Gene HD kalitesinde 1280x800.
Toplam 1 saat 17 dk ( 01:17:56)
Ders Listesi
Ders 1 - PHP OPP Giris
Ders 2 - Miras Kavrami ve Hazirlayici Kavrami
Ders 3 - Static Ifadesi self parent
Ders 4 - Propertyler
Ders 5 - Metodlar
Ders 6 - Destructors ve Yardimci Fonksiyonlar
Not: Aslında videolarda bu konu başlıklarından daha fazlası var fakat benim anlatım tarzım aklıma bi anda bişey geldiği için daha fazlası var.Belirtmek istedim.
Boyutu iyice düşürmek için 7z olarak sıkıştırdım açamazsanız eğer.Google'da 7-zip yazın programı indirin kurun.
http://hotfile.com/dl/85450130/a765b4f/PHP_Nesne_Yonelimli_Programlama_(OOP).7z.html -
Sağol hocam...