folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Chipli Kimlik Kartları Türkiye'yede Geliyor.Peki Bu Ne Anlama Geliyor,Sonumuz Nasıl Hazırlanıyor?

Chipli Kimlik Kartları Türkiye'yede Geliyor.Peki Bu Ne Anlama Geliyor,Sonumuz Nasıl Hazırlanıyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    barcamanu
    barcamanu's avatar
    Erkek

ne kadar komplo teorisi de desek olma ihtimali var

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Bu ne anlama geliyor şu ki ; artık cüzdanımızda vergi kimlik kartı, kocaman bir hürriyet kimliği hatta kredi kartları banka kartları vs i taşımayacağız. Avrupa da pasaport bile taşımadan chipli kimliklerle seyahat edebiliyorsunuz. Bakınız Yunanistan'dan kalkıp gelen adam pasaport dahi çıkarmadan ülkemizde 1 ay tatilini yapıp dönebiliyor. 

Sonuç olacak çok faydalı olacak aynı zamanda geç kalınmış bir hizmettir.

Solak Cerrah
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

abi bi araştırın gözünüzü sevim 

http://www.haber7.com/haber/20091119/Yeni-kimlik-kartlari-icin-sona-gelindi.php

http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/468896.asp

yok colada böcek var, yok kolada allah yok yazıyor, yok efendim tylol hot insanı öldürüyor, bilmemne yersek zenci ziker..Arkadaş on numara sistme olacak ;

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

bence hiç bişi olmaz damardanda takarım :)

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Zeitgeist geldi aklıma diycektim videoda ondan bi kesit galiba..

Altan naptın oğlum :|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

benim bulgar oturum kartının aynısından sadece çip yok bulgarlarınkinde

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Oupss
    Oupss's avatar
    Erkek

Hepsi Güzelde Din Hanesi Olmasa Şu Yeni Kimlik Kartlarında Çok Güzel Olucak. Hangi Çağga Yaşıyoruz Ya, Kime Ne Başkasının Dininden Böyle Saçmalık Olurmu..

Zaman süratle ilerliyor. Milletlerin, toplumların, kişilerin mutluluk ve mutsuzluk anlayışları bile değişiyor. Böyle bir dünyada, asla değişmeyecek hükümlerin geldiğini iddia etmek, aklın ve ilmin gelişmesini inkar etmek olur. Mustafa Kemal Atatürk
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iceberg
    iceberg's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:
    -----------------------------

Videoda eleman sırf edebiyat yapmış. Lafı geveleyen çakma komplo teoristlerinden biri daha. Chip takmaya karşı sürülmüş doğru düzgün birşey göremedim.

Bizim kartlarımızda bu tür şeylere gerek var. Devlet işlemleri bu devirde 40 tane belgeyle yapılmamalı. İşlemler merkezileştiriliyor. Daha ne istiyorsunuz?

Ha yaptıklarımız takip mi edilecek? Devlet zaten istediği kişileri takip edebiliyor. O kimliklerin içinde nerde bulunduğumu gösteren şey bile olsa evim belli adresim belli. Devlet nerde yaşadığımı biliyor.

Benim gizlim saklım, üç kağıdım yok. Devletin beni ne fişlemek için sebebi ne de fişleyecek bir kozu var. Gizlimiz saklımız yok.

-----------------------------

Hayatını adam gibi yaşayan, yasalara uyanlar için büyük kolaylık olacaktır. Yasalara uymayanları devlet daha çabuk yakalayabilir artık.

Akıl verme para ver a.q.
Toplam Hit: 3436 Toplam Mesaj: 19