Chrome - Firefox Ekentisi Arıyorum (Web Site Kırpmak)
-
böyle bir eklenti yada exe arıyorum girdiğim sitenin istediğim yerlerini görmek istiyorum sadece

mesela sadece burasını görücem diğer yerlerini görmeyeceğim görmek istediğimde deaktif ederim eklentiyi görürüm varmıdır böyle bir şey
sadece bu seçtiğim değilde pixel gibi takp edecekbu konular aşağı kayınca aşağıya doğru gitmeyecek
umarım anlatabildim
-
kendin elinle js yazıp tampermonkey ya da greasemonkey ile kullanabilirsin.
Ör: tahribat için
baslik = document.querySelector('div#AktifKonularCap'); icerik = document.querySelector('div.activeTopicsDiv'); document.querySelector('body').innerHTML = baslik.innerHTML + icerik.innerHTML; -
biraz daha açabilirmisin hocam nasıl yapacağım ayrıca sadeceir fatbt için değil bir kaç farklı site için lazım
-
soruyu yanlış anlamadıysam dediğini adblock plus ile yapabilirsin. adblock plus üzerine tıkla. orada öğeyi engelle var oraya tıkladıktan sonra mouse nerenin üzerine getirip tıklarsan orayı engelliyor.
-
bakacağım hocam başka önerilere de açığım
-
Adblock yapmadi hocam o sadece reklamlari kaldiriyor normal yerleri sag tikladim kaldir filan cikmadi
-
Film sitelerinde reklamlari, fazlaliklari gormemek icin guzel olur.
Ek olarak aklima gelen; php'de bot yazilabilir, sadece senin dedigin yerler gelir. Tabi konunda bahsettigin bu degil ama aklima geldi iste..
-
tampermonkey ile js'yi maymun edebilirsin o iş için
-
adblock a tıkla. > Bu sayfada bir reklamı engelleyin seçeneğine tıkla > görünmesini istemediğin divleri seç > işlemi bitir
-
sunyy2003 bunu yazdı
Adblock yapmadi hocam o sadece reklamlari kaldiriyor normal yerleri sag tikladim kaldir filan cikmadi
Adblock yapar usta. Ne demek sadece reklamları kaldırıyor?
-
Allah askina biri yapsin su tbt dayfasina ekran goruntusunu alsın