folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Chrome - Firefox Ekentisi Arıyorum (Web Site Kırpmak)

Chrome - Firefox Ekentisi Arıyorum (Web Site Kırpmak)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

böyle bir eklenti yada exe arıyorum girdiğim sitenin istediğim yerlerini görmek istiyorum sadece 

mesela sadece burasını görücem diğer yerlerini görmeyeceğim görmek istediğimde deaktif ederim eklentiyi görürüm varmıdır böyle bir şey

sadece bu seçtiğim değilde pixel gibi takp edecekbu konular aşağı kayınca aşağıya doğru gitmeyecek

umarım anlatabildim

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

kendin elinle js yazıp tampermonkey ya da greasemonkey ile kullanabilirsin.

Ör: tahribat için

baslik = document.querySelector('div#AktifKonularCap');
    icerik = document.querySelector('div.activeTopicsDiv');
    document.querySelector('body').innerHTML = baslik.innerHTML + icerik.innerHTML;

İmza...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

biraz daha açabilirmisin hocam nasıl yapacağım ayrıca sadeceir fatbt için değil bir kaç farklı site için lazım

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek

soruyu yanlış anlamadıysam dediğini adblock plus ile yapabilirsin. adblock plus üzerine tıkla. orada öğeyi engelle var oraya tıkladıktan sonra mouse nerenin üzerine getirip tıklarsan orayı engelliyor. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

bakacağım hocam başka önerilere de açığım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Adblock yapmadi hocam o sadece reklamlari kaldiriyor normal yerleri sag tikladim kaldir filan cikmadi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Film sitelerinde reklamlari, fazlaliklari gormemek icin guzel olur.

Ek olarak aklima gelen; php'de bot yazilabilir, sadece senin dedigin yerler gelir. Tabi konunda bahsettigin bu degil ama aklima geldi iste..

vatandaşa kafam girsin!..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

tampermonkey ile js'yi maymun edebilirsin o iş için

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

adblock a tıkla.  > Bu sayfada bir reklamı engelleyin seçeneğine tıkla > görünmesini istemediğin divleri seç > işlemi bitir

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı

Adblock yapmadi hocam o sadece reklamlari kaldiriyor normal yerleri sag tikladim kaldir filan cikmadi

Adblock yapar usta. Ne demek sadece reklamları kaldırıyor?

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Allah askina biri yapsin su tbt dayfasina ekran goruntusunu alsın

Toplam Hit: 1525 Toplam Mesaj: 14
eklenti mozilla