Chrome
-
paşası senelerdir böyle kullanıyordum şimdi neden geçiyim prof a
ayrıca bunun için format atılmaz diye düşünüyorum
-
DestinatioN bunu yazdı
paşası senelerdir böyle kullanıyordum şimdi neden geçiyim prof a
ayrıca bunun için format atılmaz diye düşünüyorum
vallah sen bilirsin yaşadığım dan biliyorum beli bir süreç de bunu yapıyor :S
-
şu an format atmak çoook uzun iş o yüzden o seçenekler arasında değil kardeşim ne yazıkki
öerin için sağolasın bu arada
edit: peki sunu sorayım diyelimki pc ye format attım ve ffdeki kısayollar uctu onları nasıl geri getireceğim
chromeda hesap acma bu işi görüyor ff de varmıdır bu
DestinatioN tarafından 18/Ağu/12 04:44 tarihinde düzenlenmiştir -
DestinatioN bunu yazdı
şu an format atmak çoook uzun iş o yüzden o seçenekler arasında değil kardeşim ne yazıkki
öerin için sağolasın bu arada
ne demek kaldırıp yeniden yükle chromeyi bir de öyle dene istersen
-
yok yahu onu yaptık yemedi peki editde sordugumun bi cozumu varmıdır
-
windows 7 kullaniyorum ve chrome yuklu sadece sunu diyeyim makine acilir acilmaz chromla nete daliyorum kasma yada sorun olmuyor flash player haric mesela gizli modda kullanmayi dene daha hizli acilacaktir birde eklentiler coksa chrome agirlasabiliyor.
-
ElizaBeTH bunu yazdıwindows 7 kullaniyorum ve chrome yuklu sadece sunu diyeyim makine acilir acilmaz chromla nete daliyorum kasma yada sorun olmuyor flash player haric mesela gizli modda kullanmayi dene daha hizli acilacaktir birde eklentiler coksa chrome agirlasabiliyor.
bayan haklı ! :)
-
firefox kullan (:
eklentilerin kasıyordur. virüs vardır bilgisayarında chrome açılışında devreye giriyordur. vs... uzatabilirim. en temizi format bence. ama bi antivirüs kurup temizlektede fayda var. belki halledebilir
-
arkdaslar pc gercekten temiz tarattım pcde kis 12 var
firefoxu indirdim
ama ne göreyim oda sapıttı
facebook a girince anında kitleniyor
tbtde dolasırken sayfada youtune lınkı varsa browser cıldırıyor bı tek explorerda olmuyor
flashı silip yeniden yükliyecem
not gizli sekmede işe yaramıyor
edit: ohh be sonunda flashı sildim su an eski canavar hızında bakalım yükleyince gene aynı olmaz inşallah
DestinatioN tarafından 18/Ağu/12 12:54 tarihinde düzenlenmiştir -
El ele tutuşun beyler : opera opera opera