Chrome Ve Delirten Hata
-
ya bu chrome da durup dururken sitelere girerken hep şu hatayı veriyor ya 10 tıklamamın 5 inde veriyor nedenini bir anlamadım chrome güzel gibi ama bu hata beni soğutuyor :)
Bu web sayfası kullanılamıyor.
xxx adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir.
site bozk demeyin giriyor işin ilginci 2-3 kez siteyi yenilediğimde geliyornidir senin derdin nidir ya -
hatanın ismi de bu
Hata 320 (net::ERR_INVALID_RESPONSE): Bilinmeyen hata.
-
operada da aynı şuanda
-
firefox en iisi ya bi kere bile hata vermiyor be istiyorumki farklı tarayıcılarada şans veriyim ama kendileri istemiyor :D
-
ben 2 aydır chrome dan başka tarayıcı kullanmadım ve hata falan görmüyorum :) hangi siteye girerken hata alıyosun hocam? hatayı bildir düzeltirler.
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
firefox en iisi ya bi kere bile hata vermiyor be istiyorumki farklı tarayıcılarada şans veriyim ama kendileri istemiyor :D
-----------------------------Benim kullandığım firefox'ta paso çöküyor :D Firefoxunuz çökmüştü uyarısı geliyor paso :D
-
hocam eğer antivirüs falan kullanıyosan engellemiş olabilir, izin ver de, düzelir.
ama başka bişi de olabilir.
-
Adi chrome bu hatayı benm sitede de verdi 1-2,kullanmıom anasını satim.Google kaybeder :D.ff 4ever
-
Chrome bende kullanıyorum hızı gerçekten idare eder fakat aynı hatayı bende alıyorum ve nedenini çözemedim ama hata veren bölümleri firefox veya opera hatta explorerdan girebilirsin.Başka yolu olduğunu zannetmiyorum.Beta sürümünde de şimdiki son sürümünde de aynı hata süregelmekte.Yanlız değilsin yani.
-
Bazen hotmail'de de patlıyo chrome.Tıklıyosunuz ama algılamıyor.Js ile ilgili diye düşündüm ama hayvan gibi js yazılan diğer sayfalar açılıo hotmailde göte gelio.
-
ben bu kRomu yükledim bi iki saat oynadım. baktım bana göre değil.. sildim attım..
firefox ve ie kullananlar çok beğeniyo normaldir... ama benim operamın yerini tutacak bi browser henüz yok..
yanlız. youtubedan download yapçağım zaman download helper için firefoxu açaım .. onun dışında opera sadece ve sadece
bi arada netscape kullanıyodum ama artık yeni sürümünü çıkarmadıkları için eskidi..