folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Chrome Ve Delirten Hata

Chrome Ve Delirten Hata

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

ya bu chrome da durup dururken sitelere girerken hep şu hatayı veriyor ya 10 tıklamamın 5 inde veriyor nedenini bir anlamadım chrome güzel gibi ama bu hata beni soğutuyor :)

Bu web sayfası kullanılamıyor.

xxx adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir.

site bozk demeyin giriyor işin ilginci 2-3 kez siteyi yenilediğimde geliyor

nidir senin derdin nidir ya

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

hatanın ismi de bu

Hata 320 (net::ERR_INVALID_RESPONSE): Bilinmeyen hata.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    operada da aynı şuanda
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    firefox en iisi ya bi kere bile hata vermiyor be istiyorumki farklı tarayıcılarada şans veriyim ama kendileri istemiyor :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    ben 2 aydır chrome dan başka tarayıcı kullanmadım ve hata falan görmüyorum :) hangi siteye girerken hata alıyosun hocam? hatayı bildir düzeltirler.

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:
    -----------------------------
    firefox en iisi ya bi kere bile hata vermiyor be istiyorumki farklı tarayıcılarada şans veriyim ama kendileri istemiyor :D
    -----------------------------

Benim kullandığım firefox'ta paso çöküyor :D Firefoxunuz çökmüştü uyarısı geliyor paso :D

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

hocam eğer antivirüs falan kullanıyosan engellemiş olabilir, izin ver de, düzelir.

ama başka bişi de olabilir.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    Adi chrome bu hatayı benm sitede de verdi 1-2,kullanmıom anasını satim.Google kaybeder :D.ff 4ever

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ali_rock
    ali_rock's avatar
    Erkek
    Chrome bende kullanıyorum hızı gerçekten idare eder fakat aynı hatayı bende alıyorum ve nedenini çözemedim ama hata veren bölümleri firefox veya opera hatta explorerdan girebilirsin.Başka yolu olduğunu zannetmiyorum.Beta sürümünde de şimdiki son sürümünde de aynı hata süregelmekte.Yanlız değilsin yani.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    Bazen hotmail'de de patlıyo chrome.Tıklıyosunuz ama algılamıyor.Js ile ilgili diye düşündüm ama hayvan gibi js yazılan diğer sayfalar açılıo hotmailde göte gelio.

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek

ben bu kRomu yükledim bi  iki saat oynadım. baktım bana göre değil.. sildim attım.. 

firefox ve ie kullananlar çok beğeniyo normaldir... ama benim operamın yerini tutacak bi browser henüz yok..  

yanlız. youtubedan download yapçağım zaman download helper için firefoxu açaım .. onun dışında opera sadece ve sadece 

bi arada netscape kullanıyodum ama artık yeni sürümünü çıkarmadıkları için eskidi.. 

Ayrıca çok şekersin :)
Toplam Hit: 1661 Toplam Mesaj: 13