Chrome‘Da Alt Alta Sekmeler
-
HorbaDor bunu yazdı
yalnız operada benim pc çok ısınıyor. işlemciyi daha çok kasıyor gibi. böyle bir durum söz konusu olabilir mi?
hocam valla 15-20 sayfa açtım, en ufak bişeyde alarm verir gibi fan sesi çıkartan pcde şu an kıyamet kopuyor :D
demek ki neymiş işlemciyi kasıyormuş :D
-
bilenyok bunu yazdıHorbaDor bunu yazdı
yalnız operada benim pc çok ısınıyor. işlemciyi daha çok kasıyor gibi. böyle bir durum söz konusu olabilir mi?
hocam valla 15-20 sayfa açtım, en ufak bişeyde alarm verir gibi fan sesi çıkartan pcde şu an kıyamet kopuyor :D
demek ki neymiş işlemciyi kasıyormuş :D
güldürdün .d
-
Operada mümkün ve kasma yok. Ek bir şey belirteyim, opera kullandıkça hızlanan bir tarayıcı.
-
kullandıkça hızlanan derken ?
-
yunusdogan bunu yazdı
kullandıkça hızlanan derken ?
önbelleğe falan kaydediyo
-
evet önbellekleme (cache) olayı sayesinde hızlanıyor. bazen bu durum tarayıcının geç açılmasına sebep olabiliyor (eski bilgisayarlardan birisi varsa) cache'yi kapatırsınız, sayfalar biraz daha yavaş açılır böyle durumlarda ama.
opera'nın ayarını bilgisayarınıza göre yaparsanız mükemmel performans alırsınız. bilgisayarınız zaten hızlıysa bir ayar yapmanıza gerek yok.
-
hele ki turbo moduna geçtiği zaman. kendi serverları üzerinden interneti dolandıraraktan veriyor.. sitelerdeki saçma salak gifleri açmıyo vs.
-
valla opera harbi güzel tarayıcıya benziyor..
ancak adamlar bir ayrıntıyı düşünememiş.. çoklu sekme açınca, örneğin 3. sıra 3.sekmeyi 3. sıra 2. sekmeyle yer değiştirmek isteyince oraya sürüklediğimde kafası karışıyor birşeyler oluyor :D
Bir sorum daha olacaktı.. Herhangi bir elektirik kesilmesi vb. olaya karşı, bu sekmeleri topluca nasıl kaydediyim. yani operaya basınca yaptıgım sırada tüm şekliyle açılsın siteler yine?
-
bişey bulmuşun bişeysizini istiyosun he .d
-
yunusdogan bunu yazdı
hocam dediğin olayı opera da baktım falan evet senin dediğin satır olayı mevcut
Operaya birkez daha aşık oldum bu özelliği bilmiyordum hocam :D
Opera için önerdiğiniz ayarlar ne arkadaşlar
Peroksit tarafından 05/Ağu/12 22:48 tarihinde düzenlenmiştir