CİA Raporu:Kürtler Aptal Ve Delikosefal
-
CİA Raporu:Kürtler aptal ve delikosefalAşağıda CIA"nin gizli "Kürdistan" raporundan bazı alıntılar var (Bu raporda Kürtlerle ilgili çok ilginç bilgilere yer veriliyor (Aptal, vurdumduymaz ve de dolikosefal oldukları vb.) ve de Türkiye`nin doğusunu içine alan "Kürdistan"dan bahsediliyor12 Haziran 2007 Salı 00:42
CIA raporundan: Kürtler aptal vurdumduymaz ve de dolikosefal CIA"nin gizli "Kürdistan" raporundan Kürtlerin Aptal, vurdumduymaz ve de dolikosefal oldukları belirtiliyor. 1948 tarihli raporu yayınlıyoruz...
Aşağıda CIA"nin gizli "Kürdistan" raporundan bazı alıntılar var (Bu raporda Kürtlerle ilgili çok ilginç bilgilere yer veriliyor (Aptal, vurdumduymaz ve de dolikosefal oldukları vb.) ve de Türkiye`nin doğusunu içine alan "Kürdistan"dan bahsediliyor.
CIA"nin "Kürt Azınlık Problemi" (Kürdish Minority Problem) başlıklı raporu 1948 yılında "Gizli" kaydıyla hazırlanmış. Rapor, ABD`nin o yıllarda bile bir Kürdistan devleti kurulması için uğraştığının kanıtı olması açısından ilginç...
Raporda, Kürtler"le ilgili ilginç bilgiler bulunuyor. Örneğin, raporun üçüncü sayfasında, Kürtler anlatılırken, "vurdumduymaz, cahil, sessiz ve de aptal" göründükleri belirtiliyor. Ayrıca Kürtler`in "dolikosefal" (Uzun kafa biçimi. Brakisefalin karşıtı ve daha çok ilkel kavimlere yakıştırılan kafa biçimi.) olduklarının altı çiziliyor. Bu sayfada ayrıca, Kürt dilinin, lehçelerden oluştuğu ve bir bütünlük taşımadığı saptaması yapılarak bir alfabesinin olmadığına dikkat çekiliyor.
ALINTIDIR:Burhan Aydın
-
kürtler istediklerini yapmamıştır da onanböle diolardur.
-
SpY-EaFw bunu yazdı:
-----------------------------
kürtler istediklerini yapmamıştır da onanböle diolardur.
yok hacım adamlar ta o zamandan bugünü planlamışlar.en aptal e şuursuz kim ondan faydalanalım demişler.işte sonuç ırak ve ortadoğu sorunu.buda en çok a.b.d nin işine geliyor.yani oyuncağını piyonunu iyi araştırmışlar. -
Cia raporuda basına sızmıs oylemi? haha hic gulecegim yoktu.
-
benim kürdüm saftır (ii anlamda diyorum),o.ç.ler hariç tabe,iidir,hangi insana buyuk bişi vaad etseniz dediinizi yaparlar,bakınız en son bush arnavutluktaydı ekonomik istikrar ve yer aldt dunyasini bitirme sozu verde adamlar tapiodu nerdeyse,bugun bulgaristandaydi kaddafinin elindeki idama mahkum 5 bulgar hemsirenin kurtarilma sozunu verdi kral oldu,bu işler bole donuyo,benim kürdüm gün gelecek anlayacak ki birlikte yaşadığı bu soylu millet onlara olabailecek en ii yoldaş.aynısını yunanlılara da yaptılar 1.dunya savasi zamanında bizim yunan dediimiz zaman kalkan sikimiz adamlar 1 .dunya savasinda ingilterenin mali yardimi kanitlanmis 15 milyon sterlin ve istanbul vaadiyle savasa girdiler savasi kaybettiklerinde yine ozlerine donduklerinde kendi ordulari ihtilal yapti ve zamanın basbakanın astılar hangi hakla savas aciosun turkiyeye diye.
aptallık yakısmaz benim kürdüme,en cok akıllı olması gereken zamandır.
Kürt değilim ben ,anti kürtçüde değilim ama bolucu *ikerim.
-
aptal millet yoktur cahil vardir herkes eşit dogar insanı biçimlendiren yaşadıgı ortamdır
-
aptal millet vardir ornek: amerikalılar,yasadiklar ortam hic de cahilce diil.birey olarak aptal olmak ayridir ulke politikasinin guclu ve etkili olmasi ayridir.etkenleri ve bagimli olduklari degişkenler acisindan.
-
dolikosefal ne ? CİA raporlarını nerden buldunuz sorması aiptir. Gİzli rapor sa siz nasıl buldunuz bu nebiçim gizlilik ?
-
lan zükerim cia yı..cia yazmaz öle bişi diemem ama..çünkü o.ç amerika hangi taraf işine yararsa o tarafa övgü yağdırır , ekonomik destek sağlar.ayrıca denildiği gibi cia raporu basına nasıl sızar ya? ben bu haberi 1-2 yıl öncemiydi neydi tempo da görmüştüm.bence saçmalık.hadi başka gizli örgüt olur diecem de cia hayatta olmaz.
-
DOLİKOSEFAL: düz ve uzun kafatası şekli. yuvarlak olan brakisefal kafatasının karşıtı. amerika yerlileri, avrupa'nın genellikle kuzeyinde yaşayanlar (güneye doğru brakisefaller de gözlemlenmekteymiş), slavlar, akdenizliler ve afrikalılar sahipmiş bu kafatasına.(KAYNAK EKŞİSÖZLÜK)
-
MaviBere bunu yazdı:
-----------------------------benim kürdüm saftır (ii anlamda diyorum),o.ç.ler hariç tabe,iidir,hangi insana buyuk bişi vaad etseniz dediinizi yaparlar,bakınız en son bush arnavutluktaydı ekonomik istikrar ve yer aldt dunyasini bitirme sozu verde adamlar tapiodu nerdeyse,bugun bulgaristandaydi kaddafinin elindeki idama mahkum 5 bulgar hemsirenin kurtarilma sozunu verdi kral oldu,bu işler bole donuyo,benim kürdüm gün gelecek anlayacak ki birlikte yaşadığı bu soylu millet onlara olabailecek en ii yoldaş.aynısını yunanlılara da yaptılar 1.dunya savasi zamanında bizim yunan dediimiz zaman kalkan sikimiz adamlar 1 .dunya savasinda ingilterenin mali yardimi kanitlanmis 15 milyon sterlin ve istanbul vaadiyle savasa girdiler savasi kaybettiklerinde yine ozlerine donduklerinde kendi ordulari ihtilal yapti ve zamanın basbakanın astılar hangi hakla savas aciosun turkiyeye diye.
aptallık yakısmaz benim kürdüme,en cok akıllı olması gereken zamandır.
Kürt değilim ben ,anti kürtçüde değilim ama bolucu *ikerim.
harika açıklamışsın abi..son sözün herşeyi anlatıyo zaten..