CIA'e İş Başvurusunda Bulunmak...
-
türkçe ve ingilizce'nin üstüne arapça falan biliyorsanız başvurun.
orta doğu için adam alıyorlar diye duydum.
yılda en aşşa 60k dolar ve tüm masraflarınız.
-
Sonuç ne oldu ? giriyor muyuz yoksa vatanadaşlık şartı var mı ? :D
-
birisi girsinde yerleşince bizide aldırır
-
Andrei bunu yazdı
konuyla biraz alakasız olacak ama anlatmak istedim.
2010 yazıydı büyük ihtimalle, MI6'in kariyer bölümünde yazılım mühendisleri icin is ilanı vardı, tasagına basvurmustum.
kısa bir süre sonra +44'lü bir numaradan arama geldi, evde tektim, yabancı bir kadın sesi, bir seyler sordu bana ama hatırlamıyorum su an gercekten, zaten hızlı konustugu icin ne dedigini de pek anlamamıstım, adımı filan söylemisti, yanlıs oldu sanırım deyip kapamıstım telefonu.
neyse, banlanan 7-19 vardı siteden, bilirsiniz, ona verdim numarayı ingilizcesi iyi diye. kadın buna "numarayı nereden buldunuz" diye sormus, o da kendisini abim olarak mı ne tanıtmıstı, kadın "size bilgi veremeyiz, kardesiniz / kuzeniniz bizimle irtibat kurmalı" diyerek sonlandırmıstı konusmayı.
+44 de londra'nın kodu cıkmıstı, o numara kayıtlı duruyordu rehberimde ama bir islem sonucu rehberime belli bir zamandan sonra eklenen numaraların tamamı silinmisti, o da bu numaralardan biriydi.
bu da böyle bir anımdır.
Adam mi6nın kariyer bölümüne girip yazılım mühendisleri için olan ilanı görüyor başvuruyor ve bu adam telefondaki sesi anlayamıyor. Hoca git ya :D ayrıca +44 londranın değil ingilterenin kodu :D
KaRaKuLe tarafından 06/May/13 03:04 tarihinde düzenlenmiştir -
:D ulan gece gece bir bi konuya bir diğerine giriyorum ne güldüm ya :D
-
başvuru için önce üye olmanız gerekiyor burdan
https://www.cia.gov/ehl/start.do
Sadece yabancı diller bölümü için vatandaşlık şartı aranmıyor diye biliyorum.
-
sadece yabancı diller bölümü için vatandaşlık aranmıyor ki bu bölümde de göt sağlamda değil her anlamda.
abd vatandaşı olmayanlara anca muhbirlik yaptırırlar öyle speşıl eycınt delta harekat timine falan almazlar
nerden mi biliyorum
cia is everywhere.
-
nasaya nasıl başvuruda bulunuyoz :R
-
CAgAtAy bunu yazdı
Belirli konumlara cevaben özgeçmişinizi çevrimiçi (online) göndermenizi öneririz.
Special Agent salary: $74,872 - $155,500
iyiymiş :D
bunlar yıllık maaş yalnız
-
Amd-x bunu yazdı
nasaya nasıl başvuruda bulunuyoz :R