Çiçeğin Üstündeki Not Ne Olmalı ?
-
HoLyCat bunu yazdı
imzanı ekle hocam ;)
ahahah :))
hocam, kahve rengi gramafon üzerine, beyaz papatya ("gerbera degil") ve kirmizi güllerden olusan güzel bir buket yaptir. Götür cicegi kendin ver. Kimlik gizlemek anlamsiz.. Biraz dassakli ol :)
-
öyle bir sokayım ki dışarda kalmasın hiç
düşmanımın böğrüne hançeri nagehan
eğer arzu edersen ben ağzına vereyim
yeter ki kulundan lokum iste herzaman
-
Up olsun
-
Bu nasil ben uydurdum ;
Belki perşembeye daha mutlu başlarsin, belki mutlu olunca gözlerin daha bi mavi olur..
Yenge adayinin efsane mavi gozleri varda :€ ( utanma smilesi )
-
Smirnoff bunu yazdı
Bu nasil ben uydurdum ;
Belki perşembeye daha mutlu başlarsin, belki mutlu olunca gözlerin daha bi mavi olur..
yenge adayı seni tanımıyosa bence çiçeği sen ver bir çiçekci edasıyla :d ilerde adaylıktan çıkar yenge olursa hoş bir durum olur :D
-
Lilyum yolla. Yani Zambak oluyo sanırım bu.
-
Hocam seni tanımayan birine ilk başta çicek göndermek biraz abes kaçar gibi geliyor.
Birde üstüne isim yazmıcakmışsın. Bari isim yazda kim bu Smirnoff desinler.
-
HoLYSeRo bunu yazdıSmirnoff bunu yazdı
Bu nasil ben uydurdum ;
yenge adayı seni tanımıyosa bence çiçeği sen ver bir çiçekci edasıyla :d ilerde adaylıktan çıkar yenge olursa hoş bir durum olur :D
çok iyi lan :d Hem çiçeği alınca ne hissettiğinide kendin görmüş olursun -
"Ya benimsin ya da toprağın!" yaz çok etkili olacaktır (polis tanıdıklarını tetiklemek için)
Ama çiçeği yolladıktan sonra kızın öleceği varsa yarrağı yersin.
Sen en iyisi tanışabilir miyiz yaz telefon numaranı çiçeğin kartına iliştir.
DrKill tarafından 29/Ağu/13 06:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Smirnoff bunu yazdı
Yahşamlar,
Normalde böyle konulara kafamın bastıgını dusunuyodum ama yanlıdıgımı bu gece anladım,
Şimdi yenge adayı beni tanımıyor, yarın çalıştıgı yere çiçek göndericem, yakın planda da kendimi tanıtmayı düşünmüyorum,
kimliğim gizli kalıcak şekilde üstüne not olaraktan ne yazabilirim, çiçek olarakta tavsiye verirseniz daha makbule olur..
tişşikürler şimdiden.yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoop evlenmisiz