Çiçek Sepeti İndirim Çeki Olan
-
Arkadaslar bugün 14 Şubat Sevgililer Günü aynı zamanda sevgilimin doğum günü . Çiçek sepeti indirim kuponu olan var mı ?
Mod: Başlıkların tamamı büyük harfle yazılamaz -
capslock
hocam çikolata sepeti çiçek sepeti netten sipariş geçeceksen yetişmeye bilir
-
Nerden Geçeyim bi tavsiyen var mı ? Uygun adrese teslim bi hediye lazım
-
Bulunduğun şehrin adını yazarak gugul amcaya soracaksın. abc online çicek, abc çiçekçi vs şeklinde. Uygun fiyat bulduğun çiçekçiyi arayıp önce soracaksın kardeşim yoğunluğunuz vardır ama sipariş versem kesin yetişirmi bugün diyerekten.
-
Mantıklı :) Teşekkürler...
-
Rica ederim hocam :) Bu mantık her zaman günü kurtarmıştır :D Tabi ben genelde 1 hafta öncesinden siparişi verim saat tam öğlen 12de adreste olsun talimatıyla gönderiyorum :D Anneler gününde farklı şehirde olduğum zamanlarda iyi oluyor çiçekçiler :) Sevgililer gününde henüz hiç ayrı kalmadık gidip ellerimle alıyorum :D
Ek olarak fikir vereyim sizlere :) Güzel bir kıyak olsun :D Zamanı olanlar için ve çiçekçilerde çiçek kalmadıysa eğer, yakınlarınızda koçtaş varsa orada bahçe bölümü var. Alıyorsun abicim orkideni yada beğendiğin çiçeği. Güzel bir saksı. Şeffaf yada güzel renkte ambala kağıtları oluyor ondanda alıyosun. Ek olarak birde kurdele alıyorsun sonra saksıyı ambalajlayıp kurdeleyide bağlıyorsun güzelce al sana çiçekçilerin 60-70 liraya sattığı orkide paketi :D Güzel bir kağı ile notu yazıyorsun. Rulo haline getirip onuda kalan kurdeleyle bağlayıp saksının dibine bırakıyorsun :)
interfector tarafından 14/Şub/14 09:25 tarihinde düzenlenmiştir -
bırak çiçeği böceği bi kutu çikolata bi tepsi baklava gönder yesinler
-
Cia bunu yazdı
bırak çiçeği böceği bi kutu çikolata bi tepsi baklava gönder yesinler
:D Olabilir çikolata
-
fb14subat %20 indirim
-
14 şubat aklıma bunu getiriyor kusura bakma konuna balta gibi olmuş olmasın da:))
http://www.youtube.com/watch?v=W64Xx7Z8_mk
leadertay tarafından 14/Şub/14 12:25 tarihinde düzenlenmiştir -
sg1314