Cidden Milletimizi Bazen Anlamakta Zorluk Çekiyorum
-
Gördüğüm kadarıyla Kuzey Irak ı almak herkesin hoşuna gidiyor benimde hoşuma gider tabiki ama şu anki hükümet bunu yapamaz yapsa bile kardan çok zararı olur.
Ve büyük ihtimal kuzey ırak ı alıcaz peki neden alıcaz ;
1-Irak büyük bir etnik ayrılık içerisinde abd askeri çekildiği zaman ortalık karışacaktır bu nedenle burada devamlı bir güç gerekli.
2-Türkiye'de Bölücü terör örgütü yanlısı destekleyici kesim yeterli değil eğer kuzey ırak ı alırsak bu kesim önemli ölçüde artacak.
3-Bu sıralar gözden düşen akp kuzey ırakı alarak rant sağlıyacak ve türk halkını en az bir iki seçim daha mahkum edecek.
Sonuçları
1-ABD ırak sorununu çözmüş olup afganistana veya iran a yönelecek ve türkiyedeki işinin bir kısmını halletmiş olacak.
2- Bölücü terör örgüt yanlısı partiler daha çok söz sahibi olacak ve açılıma istendiği gibi yön verilecek.
3- Bütün bunların sonucunda ordu darbe yapacak ve ayrılıkçılar silahlanmaya başlayacak TSK çatışmalar sonucu binlerce ayrılıkçıyı öldürecek ve bunu bahane eden Abd ve yandaşları soykırım sebebi ile bir uluslar arası örgüt (BM,Nato) vasıtasıyla Türkiye İŞGAL EDİLECEK.
NOT: Bu Tamamen kendi gözlemlerim ile oluşturdğum bir teoridir.Gerçekliği Tartışılırdır.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------abicim benim konum vardı baya önce açmıştım sanırım ondaki haritayla aynı
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=1&folderid=61519
-----------------------------haritayı görünce aklıma direk sen geldin "acaba?" dedim :)
iyimi yapıyoruz kötümü kestiremedım ben
-
Kürdistan haritasını çıkaranlara şerefsizler hainler diyoruz. Biz şerefsiz veya hain miyiz? başka ülkelerin topraklarına göz dikmek emperyalistlik değilde nedir?
-
DePReS bunu yazdı:
-----------------------------
Kürdistan haritasını çıkaranlara şerefsizler hainler diyoruz. Biz şerefsiz veya hain miyiz? başka ülkelerin topraklarına göz dikmek emperyalistlik değilde nedir?
-----------------------------heleki bu emperyalistlik taa dedelerimizden bize geçmişse o zaman emperyalizmin daniskasıyız.. Dini, milleti, ırkı bahane edip bundan 500 yıl önce taa Viyana kapılarına dayananların torunları olmakla gurur duyanlar, bugün aynı şeyi kuzey ırak için söylüyor.. Alırlar ;)