Cift Hatli Telefon Onerisi
-
laptoplardakı tecrubemı cep telefonunda da snle paylasayım sar değeri en düşük çift halı cihaz al alıcaksan arkadasım. ' Samsung '
-
Eğer hem kaliteli hem ucuz hemide türk malı alcam diosan TTN mobile tam sana göre hatta 3 hatlı modelleri bile var...
-
Hocam Anycool v777 kullanıyorum alalı 1 yıl oldu gayet memnunum. Şuan bi gittigidiyor.com da vardı bide bi kaç sitede ellerinde kaldığını sanmıyorum piyasaya gelmedi yurt dışında satılıyor.İstersen tedarik edebilirim. Yok hocam diyosan Yine anycool t808 öneririm. Gayet hoş bi telefon fazla sorunda çıkarmıo
-
tesekkurler murid kardeslerim
-
piranha twix baskasını tanamam 2 hat aynı anda acık
ÖZEL GÜVENLİK DUVARI( telefon rehberi-mesajlar ve arama kaydı) girişinde şifre girilmeden açılmıyor
256 Mb dahili hafıza v.s v.s 250-300tl arasında fiyatları değişiyor belki daha ucuzada bulabilirsinHeee bide iyi niyet garantisi var
Telefonu 3 mt den düşürdüm ekran kırıldı aradım durumu anlattım +kdv 106 lira denmişti servise teslim ettim paranın lafını bile etmediler bende sesimi çıkarmadım sonra faturayı inceledim ne göreyim tel. garantiye girmiş
PARDON İYİ İNYETT GARANTİSİNE -
bende düşünüyodum çift hatlı telefonu samsun d880 düşünüoudum
-
General Mobile al bence. cünkü en iyi cift hatlı telefonu üretiyor.
-
hakan1910 bunu yazdı:
-----------------------------General Mobile al bence. cünkü en iyi cift hatlı telefonu üretiyor.
-----------------------------
alma bence elinde patlak verir benim ve çevremde alanlar gibi -
anycool alıcaksan d6000i en sağlımı
Toplam Hit: 3600 Toplam Mesaj: 20