Çift Kartlı Telefonlar Toplatılıyor (Hayırlı Olsun) :)
-
ThEDARq bunu yazdı:
-----------------------------
İyiki Almamışım Hacı Hep Aklıma Gelio Bi Professionellik Olsa Cep Telefon Devleri Niye Kendi Çift Hatlı Modellerini Üretmesin diye.. Şuan Piyasada Dolaşan Çift Sim Kartlı Telefonların %99,5 MADE İN CHİNA =)
haha ozaman benim tel %0,5 in içine giriyo MADE İN JAPAN -
Piyasa çin malı doldu illa ki aralarında uygunsuz modeller vardır.
Ayrıca Samsung'un güzel çift sim kartlı modelleri mevcut sanırım onlarda sorun yoktur.
-
BSG artık. ne saçma şeydir lan bu. aynı elektronik sigara gibi. kesin işlerini bozan bişey oldu da böyle yapıyorlar.
inanmayın lan ne alaka ben 2 tane cep telefonu kullanıyorum. param olmadığından çift hatlı alamıyorum param olsa anında alcam.
her türlü radyasyonu yiyoruz zaten çift hatlı olunca sanki daha fazla mı veriyor. bırak mk.
-
Allahdan o işe girmemişim amk. :D Başıma ekşirdi millet :D
-
darkwood bunu yazdı:
-----------------------------toplamazlar hacılar ney miş ab sıtandartlarına uycakmş s*kt*rlen vermiyom nolcak brakın klanser oluym amq vermiyom
hocam yorumlara bakılırsa o telefonları toplamaları bi 10 sene sürücek :D sıkmayın canınızı unutulur gider.toplamazlar sanmıyorum görürsünüz. -
kim toplıcakmış nasıl toplucakmış ve kaç kişiyle tespit etmişler:D
-
Sen al baz istasyonlarını vatandaşın g*te monte et sonrada çift kartlı telefonlar sağlık açısından ii değil toplatalım de.
Toplam Hit: 2688 Toplam Mesaj: 18