folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Çift Monitör Hakkında Yardım Edebilecek?

Çift Monitör Hakkında Yardım Edebilecek?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emango
    emango's avatar
    Erkek

ltcelik bunu yazdı:
    -----------------------------

Nvida ayarlarından iki ayrı monitör olarak ayarlarsan iki ayrı görüntü alırsın.. klon olarak ayarlarsan aynı görüntüyü alırsın..

çok sağol teşekkür ederim tekrardan...

www.medyamango.com +dijital hizmetler - Her türlü web sitesi işiniz yapılır, Wordpress ile alakalı işleriniz yapılır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

sen şimdi çift monitör mükemmel filan düşünüyorsun da eğer konsolla çalışmıyorsan izleyeceğin istatistiksel birşeyler yoksa tamamen gereksiz birşey. oyunda veya normal surfte filan hiç kullanışlı değil hacı. boşu boşuna o kadar para bayılma derim. git 23 24 inç ekran al paşa paşa kullanırsın onu.

. . .. . ... .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

konuyla ilgili bende bişi sormak istiyorum. ekranı bölmeyle ilgili windows7 de bir klavye kısayolu vardı hatırlayan bilen biri varmı ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BayV
    BayV's avatar
    Erkek

FCN bunu yazdı:

konuyla ilgili bende bişi sormak istiyorum. ekranı bölmeyle ilgili windows7 de bir klavye kısayolu vardı hatırlayan bilen biri varmı ?

Windows logo tuşu  () + P   Dediğin bu olabilir mi?

Savunulacak normal bir hayat kalmamış olabilir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

BayV bunu yazdı:

FCN bunu yazdı:

tamamdır teşekkürler. ya unutmusum 2 gündür aklımda. konunn açıldıgı iyi oldu. basmadıgım tuş kalmamıştı demek bi bu varmış :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BayV
    BayV's avatar
    Erkek

FCN bunu yazdı:

BayV bunu yazdı:

FCN bunu yazdı:

tamamdır teşekkürler. ya unutmusum 2 gündür aklımda. konunn açıldıgı iyi oldu. basmadıgım tuş kalmamıştı demek bi bu varmış :D

Rica ederim işine yaradıysa ne mutlu. :)

Savunulacak normal bir hayat kalmamış olabilir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Zamanında kullanmıştım çift monitör .. işimi görüyordu... iyi oluyordu faydalı yani...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emango
    emango's avatar
    Erkek

Buremba bunu yazdı:

sen şimdi çift monitör mükemmel filan düşünüyorsun da eğer konsolla çalışmıyorsan izleyeceğin istatistiksel birşeyler yoksa tamamen gereksiz birşey. oyunda veya normal surfte filan hiç kullanışlı değil hacı. boşu boşuna o kadar para bayılma derim. git 23 24 inç ekran al paşa paşa kullanırsın onu.

Ben web tasarımcısıyım aktif olarak photoshop, dreamweaver kullanıyorum. Bu açıdan çok iyi olacak bir tarafta tasarlarken bir taraftan kodlama ftp, sunucu kontrolü gibi işlemleri halledeceğim faydalı olacağını umuyorum.

www.medyamango.com +dijital hizmetler - Her türlü web sitesi işiniz yapılır, Wordpress ile alakalı işleriniz yapılır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

emango bunu yazdı:

Buremba bunu yazdı:

Ben web tasarımcısıyım aktif olarak photoshop, dreamweaver kullanıyorum. Bu açıdan çok iyi olacak bir tarafta tasarlarken bir taraftan kodlama ftp, sunucu kontrolü gibi işlemleri halledeceğim faydalı olacağını umuyorum.

ayrı ekranlarda olması iyi olabiliyor o zaman evet.

. . .. . ... .
Toplam Hit: 2925 Toplam Mesaj: 20