Çift Monitör Hakkında Yardım Edebilecek?
-
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------
Nvida ayarlarından iki ayrı monitör olarak ayarlarsan iki ayrı görüntü alırsın.. klon olarak ayarlarsan aynı görüntüyü alırsın..
-----------------------------çok sağol teşekkür ederim tekrardan...
-
sen şimdi çift monitör mükemmel filan düşünüyorsun da eğer konsolla çalışmıyorsan izleyeceğin istatistiksel birşeyler yoksa tamamen gereksiz birşey. oyunda veya normal surfte filan hiç kullanışlı değil hacı. boşu boşuna o kadar para bayılma derim. git 23 24 inç ekran al paşa paşa kullanırsın onu.
-
konuyla ilgili bende bişi sormak istiyorum. ekranı bölmeyle ilgili windows7 de bir klavye kısayolu vardı hatırlayan bilen biri varmı ?
-
FCN bunu yazdı:
konuyla ilgili bende bişi sormak istiyorum. ekranı bölmeyle ilgili windows7 de bir klavye kısayolu vardı hatırlayan bilen biri varmı ?
-----------------------------Windows logo tuşu (
) + P Dediğin bu olabilir mi? -
BayV bunu yazdı:
FCN bunu yazdı:
-----------------------------konuyla ilgili bende bişi sormak istiyorum. ekranı bölmeyle ilgili windows7 de bir klavye kısayolu vardı hatırlayan bilen biri varmı ?
) + P Dediğin bu olabilir mi?
tamamdır teşekkürler. ya unutmusum 2 gündür aklımda. konunn açıldıgı iyi oldu. basmadıgım tuş kalmamıştı demek bi bu varmış :D -
FCN bunu yazdı:
BayV bunu yazdı:
FCN bunu yazdı:
) + P Dediğin bu olabilir mi?
tamamdır teşekkürler. ya unutmusum 2 gündür aklımda. konunn açıldıgı iyi oldu. basmadıgım tuş kalmamıştı demek bi bu varmış :D
-----------------------------Rica ederim işine yaradıysa ne mutlu. :)
-
Zamanında kullanmıştım çift monitör .. işimi görüyordu... iyi oluyordu faydalı yani...
-
Buremba bunu yazdı:
sen şimdi çift monitör mükemmel filan düşünüyorsun da eğer konsolla çalışmıyorsan izleyeceğin istatistiksel birşeyler yoksa tamamen gereksiz birşey. oyunda veya normal surfte filan hiç kullanışlı değil hacı. boşu boşuna o kadar para bayılma derim. git 23 24 inç ekran al paşa paşa kullanırsın onu.
-----------------------------Ben web tasarımcısıyım aktif olarak photoshop, dreamweaver kullanıyorum. Bu açıdan çok iyi olacak bir tarafta tasarlarken bir taraftan kodlama ftp, sunucu kontrolü gibi işlemleri halledeceğim faydalı olacağını umuyorum.
-
emango bunu yazdı:
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------Ben web tasarımcısıyım aktif olarak photoshop, dreamweaver kullanıyorum. Bu açıdan çok iyi olacak bir tarafta tasarlarken bir taraftan kodlama ftp, sunucu kontrolü gibi işlemleri halledeceğim faydalı olacağını umuyorum.
-----------------------------ayrı ekranlarda olması iyi olabiliyor o zaman evet.