Çiftlerin Uyumsuzlukları.!?
-
Güvensizliklerinin bedeline mi boyun eğiyorlar..!
Kendisi ay parçası,bir içim su,cillop gibi manita,yanında ki erkek kişi sıfatsız,tipsiz.Böyle çiftler gördüğünüzde "ulan kıza bak bide lavuga bak"demekten kendinizi alıkoyamıyorsunuz.
Aynısı tersi durumda geçerli olmuyor Erkek kişi yakışıklıdır yanındaki manitada güzeldir.Yani Erkek kişi yakışıklılığının hakkını vermiştir.Peki hatun kişilerin böyle sıfatsız erkeklerle çıkmalarının sebebi sadakat ve aldatılma korkusu olabilir mi...evet istisnalar haric sebeb budur.
Kız: " X zaten tipsiz ve sıfatsız bu benden başkasına bakmaz.Baksada buna bakan olmaz.Bana sadık kalır dolayısıyla da aldatmaz aldatamaz" düşüncesiyle mi hareket ediyorlar...
Yoksa hayır yanılıyormuyum erkek kişi çok mu casonova ve şeytan tüyüne sahip... -
bir çok sebepten olabilir ama en büyük sebebp tipsiz sıfatsız kişinin bunları örtecek kadar parasının olması bana kalırsa
Günümüz hatunlarının bir çoğu hepsi demeyeyim paraya daha çok önem veririler parası yoksa tipsiz sıfatsız şahsın çenesi vardır kızı kandırmıştır. bu ihtimalde var birde tipsiz sıfatsız şahısın kızda olmayan birşeyi tamamlaması olabilir ilgisini çeken bir şeye sahip olması (yanlış anlaşılmasın :) ) kişilik özelliği olarak
+
Popülarite ve statü de önemlidir. -
çocukluk arkadasi ya da zor zmanbalarında yanında olması
-
imzayı oku
-
Dostum kadın milleti gerizekalıdır,sorgulama.
Erkeklerde dangalaktır 21gr için taşakları ile beyni yer değiştirir.Sorgulama kabul et,keyfine bak.
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
bir çok sebepten olabilir ama en büyük sebebp tipsiz sıfatsız kişinin bunları örtecek kadar parasının olması bana kalırsa
Günümüz hatunlarının bir çoğu hepsi demeyeyim paraya daha çok önem veririler parası yoksa tipsiz sıfatsız şahsın çenesi vardır kızı kandırmıştır. bu ihtimalde var birde tipsiz sıfatsız şahısın kızda olmayan birşeyi tamamlaması olabilir ilgisini çeken bir şeye sahip olması (yanlış anlaşılmasın :) ) kişilik özelliği olarak
+
Popülarite ve statü de önemlidir.
-----------------------------para çoğu kere karakter ve kişiligin önüne geçiyor kızlarımızda türkiye şartlarında adam olmasada parası olsun zihniyetini benimsemeye başlamışlar ne o kızdan bi halt olur nede onun yetiştirdigi veletten
-
boşver kim kimle geziyo tozuyo. takma kafaya bak keyfine baba.
al benim de imzamı oku
-
nos18 bunu yazdı:
imzayı oku
Amaç ?Konu İçin:
Hoca Harbiden Şu Devirde Para Veya Yakışıklılık Yeterli Olmuyor Pancar Motoru Gibi Ağzın Olduktan Sonra Tutamazlar Seni Bknz: ONEMİNUTE :W
-
yok yok para şart çeneyle anca salak dedikoducu kızları tavlarsın anca
-
ben 30 yıldır bulamadım bu sorunun cevabını..
büyüklere sorunca gönül bu otada konar b.k da derlerdi..ki para dışındaki ilişkilerde bu doğru galiba.
-
Para tanrının dünyadaki temsilcisidir.
tanrıyı temsil eden biriside herşeye sahip olur.
tip,dış görünüş,zeka,sağlam duygular,itina ile görmezlikten gelinir.
imza bayanlar