Çiftlik İçin Güvenlik Kamerası Arıyorum
-
Merhabalar sevgili mürid kardeşlerim
Çiftliğimiz için güvenlik kamerası arıyorum.
çiftlik çok geniş bir çiftlik değil yalnız yabancılardan ziyade bilimsel projelerimiz için hayvanların hareketlerini ayrıntılı bir şekilde izlemek üzere kurmayı planlıyoruz. Ben de çok anlamıyorum ama kandırılmak da istemiyorum
Bizimkilere kameracı dahua markayı önermiş. sitesi: https://www.ygb.com.tr/urun/dahua-xvr-5416-l-16-kanal-1080p-penta-brid-dvr-hdcvi-ahd-tvi-analog-ip
benim bulduğum işe yarayacağını düşündüğüm ise sony. sitesi: https://urun.n11.com/guvenlik-kamerasi/8-kamerali-4-mp-sony-1440p-guvenlik-kamerasi-sistemleri-P193724414
Yelpaze çok geniş olduğu için çok büyük karmaşanın ortasında kaldım lütfen yardım edin
-
-
-
Hocam şuanda açıkça konuşmak gerekirse en iyi güvenlik kameraları LG ve Samsung'ta. Kurumsal firmalar bu ikisinden alıyor. Fiyatları tuzludur ama karşılığını alırsın.
-
2004 den beri guvenlik mobese sektorundeyim kablolu/kablosuz numarani atesle yardimci olayim hocam
-
cybermole bunu yazdı
2004 den beri guvenlik mobese sektorundeyim kablolu/kablosuz numarani atesle yardimci olayim hocam
yeni konu açmadan burdan sorayım uygun fiyatlı ip camera var mı? 720p veya 1080p ? apartman içinde kullacağım.
-
Sensormatik firmasın dan keşif iste gelip yerinde baksınlar ne istediğini ne beklediğini soyle her türlü yardımcı olurlar firma çalışanı filan değilim american dynamics kamera lar kullanırlar 10 yıldır kullanırız kameralarını zerre kadar pismanligimiz olmadı
-
Bir soru da benden, bu sekilde ciftlik - yazlik gibi yerlerde (elektrigin oldugu) kameralarin internet baglantilari icin nasil bir aygit onerirsiniz? Bir telefon alip hotspot acmak, simkart destekli kucuk modemler vs.?
-
telekom bunu yazdı
Bir soru da benden, bu sekilde ciftlik - yazlik gibi yerlerde (elektrigin oldugu) kameralarin internet baglantilari icin nasil bir aygit onerirsiniz? Bir telefon alip hotspot acmak, simkart destekli kucuk modemler vs.?
Turkcell Superbox.
-
mkyb bunu yazdıtelekom bunu yazdı
Turkcell Superbox.
Tesekkur ederim hocam.
-
telekom bunu yazdımkyb bunu yazdıtelekom bunu yazdı
Turkcell Superbox.
Tesekkur ederim hocam.
Ha bak şuda aklıma geldi. Android telefondan Youtube canlı yayın linki kendine özel yap, telefonada Vodafone hat takıp Youtube Pass paketi yap. O daha uygun.