folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çiğ Et Yiyen İnsanın Beyni :|

Çiğ Et Yiyen İnsanın Beyni :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    Pis herifler yha böğaakkk.. Bend suşhi yemek istiyodum artık vazgçtm gerçi 1 seferden bişe olmaz ama :D

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek

Fotonun hikayesi;

Orjinal Metin:

"Photographs taken of a patient whose brain surface was exposed and crawling with insects. The pictures date from October 2002, and they are photographs of a man in his 70s who was suffering from an unusual form of cancer which had eaten away at the upper portion of his skull and scalp but who had not sought any medical treatment because the condition was not causing him pain. The man was brought to the trauma center at Stanford University Hospital (where the photographs shown here were taken) by San Mateo County paramedics who had been summoned to the scene after the man was involved in a minor automobile accident and who found him in his car in the condition pictured." Ogrish.com Nov 21, 2003. 

Hafiften Türkçeleştirilmiş:

Yani senin yazdığınla hikayenin orjinalinin alakası yok. bu (yukarıdada yazdığı gibi) bir çeşit (az görünen) kanser. ayrıca bu hastaya hiç acı vermemesiyle birlikte, geçirdiği bi araba kazası sırasında travma sonucunda hastaneye kaldırılmasıyla farkedilen bir olay, çiğ etmiş çiğ köfteymiş hikaye yani, şehir efsanesi denilen bir saçmalık, orjinal resimler;

yani demek istediğim ben bu sitede oldukça bu tür resimleri bu şekilde saçma salak hikayelerle zor yayınlarsınız... xD  

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

acaba eti kanlı yemek de böyle sonuç verir mi?? veriyosa ne yapmak lazım g.te gelmeyelim sonra..

edit:yukardaki ben yazarken yoktu oh be yaşasın yemek yemek

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    olm çiğ sucuk yiyendede oluyomudur bu?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi
    Athzai_Khaine bunu yazdı:
    -----------------------------

Fotonun hikayesi;

Orjinal Metin:

"Photographs taken of a patient whose brain surface was exposed and crawling with insects.

Bu cümleyi ben de anlamadim google de , "insects" yaziyo yani "böcü" ? böcülü Kanser ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunus_89
    yunus_89's avatar
    Erkek

hp32 bunu yazdı:
    olm çiğ sucuk yiyendede oluyomudur bu?

Sucuğu çiğ yemekte sağlık açısından(bunun gibi hikayeler değil bildiğimiz sağlık)bir zararı yokmuş.Ama Çiğ sosis baya zararlıymış.İçine kattıkları maddelerle ilgili olabilir diye düşünüyorum ya da yapılma şekli. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek

"Photographs taken of a patient whose brain surface was exposed and crawling with insects."

"Fotograflar beyninin üst kısmı (surface) böceklere maruz kalan bir hastadan çekilmiştir."

İngilizce verilen metinde nadir görülen bir kanser çeşidine yakalandığından bahsediyor. Bu fotoğraflar Ekim 2002'de çekilmiş, 70 yaşındaki birine aitmiş ve Standford Universitesi Hastanesine kaldırılmış. Resimler de orada çekilmiş.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

bugünden itibaren vejetaryanım arakadaş antihelmintik e abanıyorum.. içte varsa böyle şeyler :S bide arakadaşlar yarın çiğ köfte yapalım diyorvomit-smiley-9529.gif

memento mori.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek
    1 Subat 2008 (Cuma) 17:47 tarihinde yazıldı.

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

o nası bi görüntü midem ağzıma geldi :s

dewdim dewrildim geldim
Toplam Hit: 36514 Toplam Mesaj: 22