Çiğ Köfte Yiyen Arkadaşlara Duyurulur....
-
sen babamın çiğköftesini görde öle konuş lan 1 tabak yedim öle lezzetlidiki sona yedik ağzımız yandı uyuduk kalktık midemiz yandı akşamda nerem yandı sen tahmin et:D
-
delichoban a şahidim yani :)
-
Cok felaket yaparım seneye cebit bulusmasında ayarlayabiliriz bi tepsi =) off ulen cnm cekti bugünlerde yapmak lazım =)
-
eger çiğkofteyi siz yaparsanız böyle bi tehdit var. çünkü hazır çigköfte satan yerler ; çiğköfteye et koymuyor evet yanlış duymadınız; yogurt koyuyolar :D . benim arkadaşa bizzat şahit oldugunu söylüyo asla et konulmaz diyo, ve köfte artarsa ertesi günki satılacak çiğköfteye karıştırılmak üzere saklanır diyo.
-
Bildiğim kadarı ile,çiğköfte ve sushi arasında çok fark var.
Has çiğköftenin özelliği sinirleri alınmış,acı ile yoğrulmuş olduğu için,acı yakıcı bir etki yaparak,içinde ki bakterileri hemen hemen hepsini öldürür.
Sushi ise,sadece baharat ve benzeri şeyler karıştırılarak yapılır diye biliyorum.
Ayrıca tıbben besinlerin gerekli yerlere gitmesi gerek. Tabii eğer yutak ve soluk borusu bazen şaşırıyorsa yemek artıklarının akciğere ya da genize kaçması olası.
Tıbben bir açıklaması olması lazım,yok ise olay net değildir.
Sevgilerle.
Rul'z Çiğköfte -
walla saten sushi sevmezdim ama çiğ köfte ölüme bile götürse yerim la ölümüne kadar (: beyin fonksiyonlarım isterse ziki tutsun zikimde deil TÜRKE BİŞİ OLMAS
-
hay aq adamın beynini yemiş resmen gurtçuk hayvanlarııı
-
valla istedikleri kadar kötülesinler hiç umrumda değil yinede yerim, 4 ay hasret kalmışım her fırsatta bi porsiyon götürüyorum, tabi çiğköfte yapılan yerden yerede fark var kaliteli bi yere giderseniz kesinlikle hiç şüphe etmeden gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz...
-
içim kalktı hoja yaw
-
1- inanmıyorum bu adamın suşiden böyle olduğuna
2-yumurtalı çiğ köftede var çif köfteyi bilenler iyi bilir.
3-zaten maydanoz et bir iki şey daha vardı unuttum onları koyunca çiğ köfte bozuluyordu.
Toplam Hit: 3314 Toplam Mesaj: 21