folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ciğer Testi Ve Nargile !.

Ciğer Testi Ve Nargile !.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    valla 30 dakka önce nargile içtim :D off süperdi bea.. :)

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    hocam anladığım kadarıyla baban seni bu teste sokacak ve öğrenmesini istemiyosun :) bol bol ayran iç, hatta ayranı ciğerlerine çek :D mümkün deil kurtulamazsın, sigara içenlerin bile belli oluo, nargile içiosan zıçtın :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    zervalone bunu yazdı:
    -----------------------------
    yoğurt ye
    -----------------------------
    hee düzelir bu saatten sonra hacı ne yapsan görüncek bunlşara inanma yoğur falan hikaye

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    hocam süt , yogurt vs temizler ama öle lak diye yogurt yedim gecti olmaz.. sen git pasalar gibi testini yaptır söyle nargile sigara var kurtul ..

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

nargilenin sigaradan daha zararlı olduguna inanmamakta ısrar ediyorum:)

çocuktum,büyüdüm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    birader bu ciger be. ne cekersen cek iz yapar. nargile olsun sigara olsun. muhakkak cıkar.

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
Toplam Hit: 4634 Toplam Mesaj: 17