Çıkmazdayımm..
-
mugato bunu yazdı:
-----------------------------
msdead bunu yazdı:
-----------------------------ve öss için geç kalmışsın lise 2 veya daha öncesinden başlamalıydın,
-----------------------------tamamen yanlış...
boş geçen 2 seneden sonra 19.06.2006'da aralıksız çalışmaya başladım.
16.08.2007 10:00 itibariyle hacettepe tıptayım (ing)
milleti daha çok bunalıma sokmayın çalışınca oluyo a.q
benim bi arkadaş var o da bizim sınıfta gobel tam bi keşti. fırlama bişeydi. sonra l3'te mülayimleşti bişeyler oldu çalışmaya başladı. şimdi aynı okuldayız.
yani sen istedikten sonra oluyo kimseye kulak asma moralini bozma.
-----------------------------insanlara çalış çalış yaparsın!bak ben nasıl yaptım demek le olmaz bu işler..herkesin kapasitesi bir olamaz :S ki ben moral bozmak veya insnaları bunalıma sokmak için bir şeyler yazmıyorum buraya ;) her şey açık ve net ! !çalış çalış bozma moralini :D
kardeş sen ailene danış onlar seni yönlendirir! -
mugato bunu yazdı:
msdead bunu yazdı:
-----------------------------ve öss için geç kalmışsın lise 2 veya daha öncesinden başlamalıydın,
benim bi arkadaş var o da bizim sınıfta gobel tam bi keşti. fırlama bişeydi. sonra l3'te mülayimleşti bişeyler oldu çalışmaya başladı. şimdi aynı okuldayız.
-----------------------------aynen katılıyorum Heralde o arkadaş kazanamamış .Bu olay kapasite stres yapmama az cok da calısma meselesi kardesim.Abim öss yi s.kine takmayan bi adamdı ne ders calısıyodu ne biisy son 6 ay az cok calıstı ve 4 yıllık ing . kazandııı .Eee Kapasite meselesi hiç çalışmadan bende 3 sene önce 945 cıkardım .Sınavda stres yapmamak cok önemli.
-
kivanchh bunu yazdı:
mugato bunu yazdı:
msdead bunu yazdı:
-----------------------------aynen katılıyorum Heralde o arkadaş kazanamamış .Bu olay kapasite stres yapmama az cok da calısma meselesi kardesim.Abim öss yi s.kine takmayan bi adamdı ne ders calısıyodu ne biisy son 6 ay az cok calıstı ve 4 yıllık ing . kazandııı .Eee Kapasite meselesi hiç çalışmadan bende 3 sene önce 945 cıkardım .Sınavda stres yapmamak cok önemli.
eheheh canım ben üniv. bitireli 2 yıl oldu :) senin akranlarına ben eğitim veriyorum! yani akranların ögretmenin hocam diyor ;) anladın dimi!sen giderken ben dönüyordum :D :D :D2008 de 2. si bitiyor :D
-
Edit: çalışan işine çalışmayan sikine bakar; çalışamayanların boynu bukuk durması dolayısıyla::.