Çıkmış Ve Çıkacak Olan Oyunlar Ve Tarihleri
-
2009 YILINDA ÇIKMIŞ VE ÇIKACAK OYUNLAR
İsimler Çıkış Durumu Ay Bolt ÇIKTI Ocak Dark Sector ÇIKTI Ocak Saint Row 2 ÇIKTI Ocak Mirror's Edge ÇIKTI Ocak Football Manager Live ÇIKTI Ocak Lord of the Rings: Conquest ÇIKTI Ocak Cryostasis: Sleep of Reason ÇIKTI Ocak War Leaders: Clash of Nations ÇIKTI Ocak Fallout 3: Operation Anchorage ÇIKTI Ocak Darkfall ÇIKTI Şubat X-Blades ÇIKTI Şubat Men of War ÇIKTI Şubat NecroVision ÇIKTI Şubat Perimeter 2 New Earth ÇIKTI Şubat Tom Clancy's End War ÇIKTI Şubat Silent Hill: Homecoming ÇIKTI Şubat F.E.A.R. 2: Project Origin ÇIKTI Şubat Shellshock 2: Blood Trails ÇIKTI Şubat Drakensang The Dark Eye ÇIKTI Şubat Burnout Paradise: The Ultimate Box ÇIKTI Şubat Warhammer 40,000: Dawn of War II ÇIKTI Şubat Secret Service ÇIKTI Mart Empire: Total War ÇIKTI Mart Major League Baseball 2K9 ÇIKTI Mart Watchmen :End Of The Nigth ÇIKTI Mart Codename Panzers: Cold War ÇIKTI Mart Greys Anatomy The Video Game ÇIKTI Mart Tom Clancy's HAWX ÇIKTI Mart The Last Remnant ÇIKTI Mart Fallout 3 :The Pitt ÇIKTI Mart Stormrise ÇIKTI Mart Dark Sector ÇIKTI Mart The Wheelman ÇIKTI Mart Monsters vs. Aliens ÇIKTI Mart Wanted: Weapons of Fate ÇIKTI Mart The Godfather II ÇIKTI Nisan Company of Heroes: Tales of Valor ÇIKTI Nisan The Chronicles Of Riddick Assault On Dark Athena ÇIKTI Nisan X-Men Origins: Wolverine ÇIKTI Mayıs SBK 09Superbike World Championship ÇIKTI Mayıs Demigod ÇIKTI Mayıs Still Life 2 ÇIKTI Mayıs The Sims 3 ÇIKTI Mayıs Velvet Assassin ÇIKTI Mayıs Battlestations: Pacific ÇIKTI Mayıs Terminator: Salvation ÇIKTI Mayıs Virtua Tennis 2009 ÇIKTI Mayıs Fuel ÇIKTI Haziran Prototype ÇIKTI Haziran Overlord II ÇIKTI Haziran Anno 1404 ÇIKTI Haziran Armed Assault 2 ÇIKTI Haziran Spore: Galactic Adventures ÇIKTI Haziran Ghostbusters The Video Game ÇIKTI Haziran Transformers: Revenge of the Fallen ÇIKTI Haziran Fallout 3: The Pitt and Operation Anchorage Expansion ÇIKTI Haziran Call of Juarez: Bound in Blood ÇIKTI Temmuz Guitar Hero: World Tour ÇIKTI Temmuz Bionic Commando ÇIKTI Temmuz Street Fighter IV ÇIKTI Temmuz G.I. JOE: The Rise of Cobra ÇIKTI Ağustos Madden NFL 10 ÇIKTI Ağustos Section 8 ÇIKTI Eylül Marvel Ultimate Alliance 2 ÇIKTI Eylül Champions Online ÇIKTI Eylül Championship Manager 2010 ÇIKTI Eylül Mini Ninjas ÇIKTI Eylül Zuma's Revenge ÇIKTI Eylül Batman: Arkham Asylum ÇIKTI Eylül Blood Bowl ÇIKTI Eylül Order of War ÇIKTI Eylül Red Faction: Guerrilla ÇIKTI Eylül Resident Evil 5 ÇIKTI Eylül The Humans ÇIKTI Eylül Need for Speed: SHIFT ÇIKTI Eylül Aion: The Tower of Eternity ÇIKTI Eylül Left 4 Dead: Crash Course ÇIKTI Eylül Tales of Monkey Island: Lair of the Leviathan ÇIKTI Eylül FIFA 10 ÇIKTI Ekim Risen ÇIKTI Ekim Fatale ÇIKTI Ekim Lucidity ÇIKTI Ekim Cities XL ÇIKTI Ekim Operation Flashpoint: Dragon Rising ÇIKTI Ekim Zeno Clash ÇIKTI Ekim Tropico 3 ÇIKMADI 16 Ekim CSI: Deadly Intent ÇIKMADI 23 Ekim Fairytale Fights ÇIKMADI 23 Ekim Pro Evolution Soccer 2010 ÇIKMADI 23 Ekim Borderlands ÇIKMADI 30 Ekim Fallout 3: Game of the Year Edition ÇIKMADI 30 Ekim Football Manager 2010 ÇIKMADI 30 Ekim SAW: The Videogame ÇIKMADI 31 Ekim Dragon Age: Origins ÇIKMADI 6 Kasım Ghostbusters ÇIKMADI 6 Kasım LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues ÇIKMADI 6 Kasım Call of Duty: Modern Warfare 2 ÇIKMADI 10 Kasım Race On ÇIKMADI 13 Kasım Left 4 Dead 2 ÇIKMADI 17 Kasım Sherlock Holmes versus Jack the Ripper ÇIKMADI 20 Kasım The Sims 3: World Adventures ÇIKMADI 20 Kasım The Saboteur ÇIKMADI 4 Aralık -
sabırsızlıkla pes 2010 ve cod mw 2 yi bekliyorum hadi hayırlısı . . .
-
God of War III - Mart 2010.
-
pes 2010 merak ediyorum
-
fm 2010
lef 4 dead 2
ve cod
:) sabırsızlıkla bekliore
-
Beklediğim oyun yoktu ama çıkmayan oyunlara baktığımda Dragon Age: Origins 'yı bekleye başladım.Eski bir UO oyuncusu olarak böyle birşeye ihtiyacım vardı.Sağolasın liste için.
-
TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
Beklediğim oyun yoktu ama çıkmayan oyunlara baktığımda Dragon Age: Origins 'yı bekleye başladım.Eski bir UO oyuncusu olarak böyle birşeye ihtiyacım vardı.Sağolasın liste için.
-----------------------------Hocam UO ile alakası yokki nerden kurdun bağlantıyı :p sen oynadıysan diablo oynamaya devam et :p Diablo 3 geliyor az kaldı :D
Oynamadıysan başla bence :p
-
Arada sırada oyun oynamak güzeldir fakat bağlımlılık berbarttır arkadaşlar
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Uo ile alakası yok biliyorum :)
Diablo tüm serilerini oynadım ve 3. yü çoook uzun zamandır bekliyorum.
Nedense Dragon Age bana çekici geldi.
-
FM 10
PES 10
COD
Bu ucunu indiricem ama harddiskte yer yok onlari once DVD 'ye atmam lazim :D
-
oyun oynamam ama sadece beklediğim 1 oyun var o da Mafia II