Çıldıracağım Evde
-
kitap okuyabilirsin kulaga sıkıcı geliyor ama kaptırınca kitaba kendini bidaha bırakamıyosun
-
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------
kitap okuyabilirsin kulaga sıkıcı geliyor ama kaptırınca kitaba kendini bidaha bırakamıyosun
-----------------------------işte gzl cevaplardan bi tanesi... ve sürükleyici demişsin nasıl oyunlardan hoşlanırsın strateji oyna zira sonu hiç gelmioda :D aslıda sonu gelio ama örn : comand % conqueror generals oynadığını varsıyorum. üper silahlara limit koy karşıya attığın HARD makinayı arttır 3 5 yaptabe 3 5 zor dayanırsın ama olabilir fantazi yaparsan oyunun sonu gelmez.... ayrıca age of empires deneyebişlirsin bu arada ben geçen abimle konuşuorum hayvan dırkendisi u konuda 7 ye tek age of ta adamlar zorluk seviyesi full öküz hepsini yemiş :D
-
comdemned :criminal orgins ..süper oyun
-
şu saatlerde yapıcak bişeyim yok sanırım bende çıldırcam :)
-
wert bunu yazdı:
painkiller oyna hacı
kardes bu solediğin oyunu bi aralar alcaktım da nasip olmadı oyun nasıl bi oyun maxpayne gibimi??? -
Solitare , Mayin Tarlasi ,Pinpon ,Hearts ,Spider gibi windows un essiz oyunlarini oynayabilirsin :)
-
hacı knight online oynamayı bılıyorsan knight oyna aq :D benım bir 72 lwl lik charım war bide 36 lık charım war istersen sana ilk lwl lerde uyelık werebılırım : ) yeterki senın canın sıkılmasın
-
hackermemo bunu yazdı:
sigara iç..
:S -
bak sana tavsiye hacı dan brown serisini oku . melekler ve seytanları elıne 25 sayfa oku sadece sonra at bırak kıtabı ((((tabi bırakabılırsen(: ))))sonra dıjıtal kale ıhanet noktası da vıncı sıfresı felan işte
-
tbt'e kendi uzmanlık alanında döküman yazabilirsin..