Çilekli - Çikolatalı Milkshake Tarifi :P
-
öncelikle bu yazıyı yazmadan önce bi hüp çekiyim milkshakeimden :P oh :D
şimdi dr ötker amcamızın çilekli çikolatalı milkshake tozu var biz bunu biraz modifiye edecez :)

şunun yanında çilek resmide olandan alıyoruz 1 tane = 50, 60 krş bişiy..
sonra algidanın çilekli vanilyalı 750 ml lik domdurmalarından alıyoruz. 2-3 tl arası
sonra 1 litre süt alıyoruz bu size kalmış 1-2 tl arası
sonra 1 de bunları karıştırmak için mixer buluyoruz.
1 bardak sütümüzü mixere döküp içinede tozumuzu boşaltıyoruz. sonra 1 top çilek 1 topda vanilyalı domdurmadan alıp bunları 2-3 dk karıştırıyoruz.
sonra bardağa döküyoruz. üstüne tekrar 1 top çilek 1 topda vanilyalı domdurma ekliyruz. ve pipetimizi batırıp içiyorz.
ve mükemmel bir lezzet ortaya çıkıyor :)
kesinlikle denemenizi öneririm :P şuan içiyorum ve içmenizi öneriyrum. ailecek deneyebilirsiniz. çünkü bu yazdıklarım 1 kişi için oldukca fazla olacaktır ve malzeme artacaktır. :P
bi hüp daha :D
-
eşşek herif bogazında kalsın xD canım çekti şimdi kim yapacak ugraşıpta :D
-
içde azın tatlansın :D
-
Saol hüp : >)
-
Bizde Makinası var Kardesim İçin Alındı Ben Kullanıyorum Daha Çok Millet Bi Yerde Gördümü Herkez İçiyor Batılılaşıyoruz Aq :D
-
hocam ilk fırsatta denicem saolasin :)
-
bende çayımı içiyodum... canım çekti vala... yapsak mı ki?
-
3.250 mc de çikolatalı milkshake :)
bu kadar uğraşamam :D
4-5 saat sonra maça girmeden alyım da içerde içerim :D canm çekti ak. -
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
3.250 mc de çikolatalı milkshake :)
bu kadar uğraşamam :D
4-5 saat sonra maça girmeden alyım da içerde içerim :D canm çekti ak.
-----------------------------kanka el emeği göz nuru :P
muz,çilek,çikolata vs hepsi güzelde çikolata çilek bi başka güzel oluyo bea :| :D
-
biyerlerimizi şişirecen şimdi hocam.
nurky hoca sende maça gidiyom deyip durma. gözüm kalır metrobüsle gidiyorsan metrobüsün bozulur araba ile gidiyorsan lastiğin patlar gidemezsin bak.
-
güzel bu tarifi biraz daha modifiye etmek lazımdır :G ben özel soslar var mc da fln dondurma aldınız da üstüne koyarlar karamel çikolata fln onlar la şekil yapıom :G