Cillop Gibi Blog Scripti
-
Abizittin bunu yazdı:
-----------------------------@fikret
teşekkür ederim hacım saolasın.
insanların asp ye karşı tavır almasının nedeni asp nin güncelleştirmelerinin 6 yıl önce durdurulmuş olması.
asp den sonra asp.net çıktı bu asp nin devamı olarak.insanlar asp yi bitiren kişilerin asp.neti de bitirebileceğini düşünerek php ye yöneliyorlar.çünkü php yi halk geliştiriyor.
-----------------------------
hö :|
-
Abizittin bunu yazdı:
-----------------------------@olivetti
tamam hacı yaptım onuda :)
@zumsuk
hacı php yi seçmemdeki en önemli etken sensin zaten :D
onca ısrardan sonra dünyadaki en mükemmel dilin php olduğunu kazıdın kafama :)
üye olduktan sonra otomatikman giriş yapmış olsun mu diyosun hacı ?
-----------------------------usta ok üye girişi yapamıyorum deli olucam :S:S:S
& fikret & abizittin
kanka şimdi php de geliştiriliyor php 4,5 vs.. şeklinde.Eğer kolay olsun görsele dayalı bir iş olsun diyorsan windows + windows ürünleri.
Fakat aspnin bi ton kodla bile yapamadığını phpnin 3-4 kodla hallettiğini gördüm.phpnin açık kaynak olmasıda yardımcı :) bu yüzden linux ve ürünlerini seviyorum..
php 5 i çıkartması ne kadar oldu ??? yeni süpriz var php 6..Hangi windows ürünü bu kadar hızlı geliştirilebiliyor ??
Burada vurgulamak istediğim windows mu siker linux mu, asp mi en büyük php mi yoksa asp.net mi değil!!!!
Burda önemli olan benim için php.Peki neden php ??? En basitini söyliyeyim ben paintte program yapmak gibi frontpage de site, delphide program yapmak istemiyorum.Asp.net ide istemiyorum.Bu benim düşüncem.
Yine aynı düşünceye göre phpnin her zaan daha üstün bir dil olduğunu ve dhaa hızlı geliştirileceğini düşünüyorum.Neye göre ?? benim düşünceme göre)
-
güzel olmus hacı. Sade ve hoş. Bloga farklı temalarda yapmanı, yorum sisteminin üyeliksiz olmasını öneririm ;]
pihajpi forever :P
-
@DesquneR
teşekkürler hacım saolasın.
yeniden yazıcam yorum sistemini :)
yeni temalar falan yaparım onlar sorun değil.
@zumsukcan
hacı üyeliğini sildim yeniden üye ol :)
aynen ondan işte söz php öğrenicem bundan sonra :)
-
gayet güzel ve profesyonelce tebrikler.
-
@Aytekinet
teşekkür ederim hacım saolasın.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
Fakat aspnin bi ton kodla bile yapamadığını phpnin 3-4 kodla hallettiğini gördüm
-----------------------------hocam hiç visual studio 2005 veya 2008 ile aspx bi site tasarlamayı denedin mi :)
-
güzel olmuş hoca, şimdi bunun tema sistemini wordpress gibi kolay yapabilirsen senin dışındaki kişilerde tema yapıp yayınlayabilir ;)
-
tasarım cok tanıdık geldi :)
-
çok güzel olmuş ya, bana versene =) blog açıcam da destek lazım ya.
domain host vericek mürid de vardı ama toz oldu :-/