Çin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

Hacı abartmayın ne nukleeri ? 

2.si çini küçümseyen arkadaşlar bi girip çinin dolar rezervlerine bakarsa gayet rahat abd yi patetes edebilecceğini görür Çinin 20 yıldır dolar biriktirmesi ve şimdide ticaretinde doları kullanmaması kesinlikle müthiş bir avantaj Öyle veya böyle adamlar çalışıyor elbetteki gelişecekler.

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pr_x71
    pr_x71's avatar
    Erkek

Bugün sabah haberlerde izledim.ABD ile Çin milyar dolarlarca tutarında anlaşma imzalamış.Bu amerikalılar varya buldular yağlı kapıyı bırakmazlar.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

hepsini bir kenarı koy zibil gibi insan var çinde. O bile yeter bunların sosyal ekonomik olarak dünyayı ele geçirmelerine. dünyaya yayılıyor adamlar

Cigu bigule :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Sarper bunu yazdı:
    -----------------------------

piyasadaki her kolu ele geçirip ucuz iş gücü sayesinde diğer firmaları iflasa sürükleyip tekel olma yolunda ilerleyen bu ülke hakkında görüşleriniz neler ? benim görüşüm ellerinde nükleer bomba yoksa nükleer bombayla ağır hasar verdirilip en az bir 50 yıl geriye götürülmeli yoksa ileride dünya için tehlike olabilecekleri kanaatindeyim silah sanayisine el atmaları bu konuda durdurulmalarını gerektirecek bir bahane öngörür. en kısa sürede önleri alınmalı bence.

-----------------------------

Geçmiş olsun

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 4833 Toplam Mesaj: 35