Çin Alışveriş Siteleri - 2014
-
Buraya halen güvenilir hızlı çalışan kendini bozmamış sitelerin arşivini yapalım olmaz mı?
-
Böyle başlayalım mesela. Gerçi uzun süredir alışveriş yapmadım bunlardan. Deneyimlerinizi yazarsanız iyi olur.
Bir de, özel olaraktan sorayım, değişik kol saatleri alabileceğim ( ucuza elbet, çakma da olar ) bildiğiniz yerler var mı?
Şunu çok beğendim, böyle bir şey arıyorum mesela;

http://www.akteo.fr/collection-en.php?collec=MUSIQUE
Orjinali 109 €uro, akrep yerine viyola yelkovan yerine viyolanın yayı dönüyor... :)
noname tarafından 23/Oca/14 03:02 tarihinde düzenlenmiştir -
geekbuying.com
-
-
___
-
----
-
ben alibaba ve dhgate'ten alışveriş yapıyorum, dolandırıcısı da vardır elbet ama escrowla yapınca ödemeyi bir sorun çıkacağını sanmıyorum, bende hiç çıkmadı. paypalla ödeme yapacaksanız üretim/kargo süresinin paypaldan parayı iade alabilme süresini geçmemesine dikkat etmeli ve paypal refund garantisinin neleri kapsadığına bir bakılmalı..
edit: saatler muhteşem onlardan bulursan bana da bi haber eder misin?
izzmarit tarafından 23/Oca/14 09:01 tarihinde düzenlenmiştir -
hobbyking.com
rctimer.com
-
www.dinodirect.com indirimli bölümde güzel fiyatlı ürünler oluyor. Alışverişlerimde hiç sorun yaşamadım.
en uygun fiyatlılar genellikle www.aliexpress.com da oluyor. Lakin satıcıyı iyi arştırmak ve süreci iyi takip etmek gerek. bir satıcı ürünü göndermiş gibi gösterdi fakat ürün gelmedi, süre bitmeden sorun bildirdim, paramı geri aldım. çoğunlukla aliexpress en alışveriş yapıyorum artık dealextreme artık pahalı geliyor :D
-
Saat Alacak Arkadaşlara Tavsiyemdir.
www.hublot.com
-
Takip olsun