Çin Askerleri Böyle Yetişiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    Çin%20askerleri%20böyle%20yetişiyor!%201

Çin büyüyen ekonomisinin yanı sıra, ordusuyla da dikkat çekiyor. ABD Savunma Bakanlığı Pentagon tarafından hazırlanan bir raporda Çin Ordusu'na dikkat çekti.

Çin%20askerleri%20böyle%20yetişiyor!%202

Pentagon'a göre; Çin'in ordusunu güçlendirmesi ve askeri stratejisi konusundaki gizliliği, Asya'da istikrar için bir risk oluşturuyor.

Çin%20askerleri%20böyle%20yetişiyor!%203

Fotoğraflarda Çinli askerlerin yetiştirilmesi görülüyor.

Çin%20askerleri%20böyle%20yetişiyor!%204

Çin%20askerleri%20böyle%20yetişiyor!%205

Çin%20askerleri%20böyle%20yetişiyor!%206

Çin%20askerleri%20böyle%20yetişiyor!%207

Çin%20askerleri%20böyle%20yetişiyor!%208

Çin%20askerleri%20böyle%20yetişiyor!%209

Çin%20askerleri%20böyle%20yetişiyor!%2010

Çin%20askerleri%20böyle%20yetişiyor!%2011

Çin%20askerleri%20böyle%20yetişiyor!%2012

Çin%20askerleri%20böyle%20yetişiyor!%2013

Çin%20askerleri%20böyle%20yetişiyor!%2014

Çin%20askerleri%20böyle%20yetişiyor!%2015

Çin%20askerleri%20böyle%20yetişiyor!%2016

Çin%20askerleri%20böyle%20yetişiyor!%2020

Çin%20askerleri%20böyle%20yetişiyor!%2021

Çin%20askerleri%20böyle%20yetişiyor!%2022

Çin%20askerleri%20böyle%20yetişiyor!%2023

Çin%20askerleri%20böyle%20yetişiyor!%2024

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek
    adamlar o kadar kalabalıkkı silaha gerek yok resımlerdede anlasıldgı gbı tekme tokat giricekler nasıl olsa kazanırlar:D

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

ikinci kızıl ordu olacaklar sanırm :) Allah tan ruslar gibi boyları pek uzun değil :)

çin baya bi değişti.. ki değişmek de zorundaydı.. asya yı iyice kontrol altına alıyorlar yakında avrupa ve abd.. çin gümbür gümbür geliyor :)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Uuuu adamlar doğru düzgün durmayı becewremiyorlar tahtayla iğneyle duruyorlar .Hatrı sayılır bir sayıda olmasalar çini kim takar diyeceğim de diyemiyorum işte.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

NetBABA bunu yazdı:
    -----------------------------
    Uuuu adamlar doğru düzgün durmayı becewremiyorlar tahtayla iğneyle duruyorlar .Hatrı sayılır bir sayıda olmasalar çini kim takar diyeceğim de diyemiyorum işte.

hoja tam ben yazıcaktım dediklerini baktım sen yazmışın :D 

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek
    Bunları görünce C&C Generals taki china geldi aklıma overlord falan:D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    dun cinle ilgili bir program izliyordumda adamlarin konusmalarina hatta kucuk cocuklarin konusma ve egitimlerine baktim taktir ettim adamlardada vatan sevgisi aile vatan icin barclulugu var iya 8 yasindaki bir cocugun konusmalari okaadar akilli mantikliydiki taktir ettim :d nediyim japonlardan iyiler :d

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kyu
    Kyu's avatar
    Erkek
    essege altn semer vrmussun essek ...... ^^

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Onların 1o tanesi bi tane bizimki etmez :B

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek

Adamlarla yıllardır taşak geçiyorlar kalabalıklar diye . Teknoloji yokmuş , ekonomileri pamuk ipliğine bağlıymış , ordunun kalabalıklığından başka hiç bir caydırıcılığı yokmuş vs .

BU adamlar J-10 adında bir uçak üretti ki gayet de güzel .

Onun haricinde büyük bir nükleer güç .

Type-90 isimli tankın üreticisi .

Bir anda savaş alanına sokabileceği insan sayısı ne kadar haberiniz var mı ? 

İnsanları zaten fabrikada durmaktan sefilleşmiş , bezmiş . Savaş onlar için korkutucu olur mu ?

Götü boklu İran'a "çok büyük devlet geleneği" var diyoruz , ya Çin ? Bırakın Moğollar'ı , Türkler bile dibine kadar girememiş Çin'in . Giren de kaybolmuş , benliğini yitirmiş .

Çin'in ekonomisi pamuk ipliğinde , bunu kabul ediyorum . Ama ölüme gülerek gidecek milyonlarca insan var . Çin'i bir rüzgar alsa götürse , inşa etmeleri uzun zaman almaz . Zaten Çin'e giremeyeceklerse , savaşta yenmeleri de mümkün değildir zira kaybettikleri binaları kısa sürede dikebileceklerinden adım gibi eminim ...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Kyu bunu yazdı:
    essege altn semer vrmussun essek ...... ^^

nednedir bilmiyorum bizde şöyle bir psikoloji var

Çin ordusunu sağlamlaştırıyor mu hemen cevpa hazır
    -Gelsinler kim lan bunlar biz yamulturuz.Dağıtırız hepsini atalarımız zamanında napmış bak seddini bile yapmışlar...

Amerikaya dış borç şu bur artıyor cevpa yine hazır
    -Gelsinler hepsini yeneriz yamulturuz burda

...

bunun gibi binlerce laf.Ben bunu bilinç altındaki çekememezliğin saldırmaya dönüşmesi diyorum.Kısa bir adı yok.Sadece senin için demiyorum yanlış anlama genelimiz böyle ben bile..

Fakat fark etmiyoruz ki atalarımız derken biz birşey yapamıyoruz, gelsinler keseriz derken sol-sağ, Türk-kürt , müslüman-laik... bir birimize düşüyoruz kendi kardeşlerimize gelsinler diyoruz.

Afferim böyle devam edelim değil mi çok iyi.

Şunu unutmayın çinde 50 metrekare evde bile atölye var adamlar oyuncak üretiyor.Biz ne yapıyoruz ??Ancak imf den borç. alıp konuşuruz.Ne bilimde ilerleriz ne sanatta.Ancak konuşur dururuz..

Ahh ahh şu ordumuzda olmasa ne yapacağız ki?Atatürk Cumhruiyeti kurdu, tehlike altında, gençliğe emanet etti hagni gençlik kendisine hakaret eden mi?Başbakanımız var talabaninin ayaklarına oturmuş, kendisine saygısıszlık yapmış.

Allahtan diyorum bir tek askeriyemiz değişmemiş.Daha dorğusu çok fazla değişmemiş.Ama bunu çekemeyen zihniyetler onada bok atıyor.Hadi yarın TSK olmadığını düşün Türkiye neyinle kalacak ? Akıllarda neyimizle yer edeceğiz ?

Utanmıyor musunuz hiç bir fizik, kimya deneyinin ahmet teoremi olamamasından ???Utanmıyor musunuz dünyada spor ve snaatta çok başarı elde edemememizden ??

Ben utanıyorum bunun için elimden geleni yapıyorum.Şimdi iki dakika gücünü sizden almayan dedelerimizi ve kurumları bir kenara bırakın ve torunlarımıza nasıl güçlü bir Türkiye bırakırız diye düşünün.Böylece umud ediyorum ki amerika şunu icat etmiş dediğimizde vay gavur yapar diyeceğimize hemen bu konuda çalışma başlatmak lazım diyen başbakanları, zihniyeti başa getiririz...Bizde bu konuya eğiliriz..

HEr zaman diyorum keşke Türkiye cumhuriyeti temellerini sosyalizmden alsaydı.Şu anda emin olun dünyada hiç bir birlik sırtımızı yere getiremezdi.
    şimdi getiremez mi diyorsunuz ??Çin, rusya, irana karşı yapabileceklerinizi düşünün.Onlar mı ? isterseniz hiç girmeyelim  en basiti doal gaz krizini hatırlayın.

Toplam Hit: 7617 Toplam Mesaj: 41