Çin Askerleri Böyle Yetişiyor
-
Çin büyüyen ekonomisinin yanı sıra, ordusuyla da dikkat çekiyor. ABD Savunma Bakanlığı Pentagon tarafından hazırlanan bir raporda Çin Ordusu'na dikkat çekti.Pentagon'a göre; Çin'in ordusunu güçlendirmesi ve askeri stratejisi konusundaki gizliliği, Asya'da istikrar için bir risk oluşturuyor.Fotoğraflarda Çinli askerlerin yetiştirilmesi görülüyor.

-
adamlar o kadar kalabalıkkı silaha gerek yok resımlerdede anlasıldgı gbı tekme tokat giricekler nasıl olsa kazanırlar:D
-
ikinci kızıl ordu olacaklar sanırm :) Allah tan ruslar gibi boyları pek uzun değil :)
çin baya bi değişti.. ki değişmek de zorundaydı.. asya yı iyice kontrol altına alıyorlar yakında avrupa ve abd.. çin gümbür gümbür geliyor :)
-
Uuuu adamlar doğru düzgün durmayı becewremiyorlar tahtayla iğneyle duruyorlar .Hatrı sayılır bir sayıda olmasalar çini kim takar diyeceğim de diyemiyorum işte.
-
NetBABA bunu yazdı:
-----------------------------
Uuuu adamlar doğru düzgün durmayı becewremiyorlar tahtayla iğneyle duruyorlar .Hatrı sayılır bir sayıda olmasalar çini kim takar diyeceğim de diyemiyorum işte.
-----------------------------hoja tam ben yazıcaktım dediklerini baktım sen yazmışın :D
-
Bunları görünce C&C Generals taki china geldi aklıma overlord falan:D
-
dun cinle ilgili bir program izliyordumda adamlarin konusmalarina hatta kucuk cocuklarin konusma ve egitimlerine baktim taktir ettim adamlardada vatan sevgisi aile vatan icin barclulugu var iya 8 yasindaki bir cocugun konusmalari okaadar akilli mantikliydiki taktir ettim :d nediyim japonlardan iyiler :d
-
essege altn semer vrmussun essek ...... ^^
-
Onların 1o tanesi bi tane bizimki etmez :B
-
Adamlarla yıllardır taşak geçiyorlar kalabalıklar diye . Teknoloji yokmuş , ekonomileri pamuk ipliğine bağlıymış , ordunun kalabalıklığından başka hiç bir caydırıcılığı yokmuş vs .
BU adamlar J-10 adında bir uçak üretti ki gayet de güzel .
Onun haricinde büyük bir nükleer güç .
Type-90 isimli tankın üreticisi .
Bir anda savaş alanına sokabileceği insan sayısı ne kadar haberiniz var mı ?
İnsanları zaten fabrikada durmaktan sefilleşmiş , bezmiş . Savaş onlar için korkutucu olur mu ?
Götü boklu İran'a "çok büyük devlet geleneği" var diyoruz , ya Çin ? Bırakın Moğollar'ı , Türkler bile dibine kadar girememiş Çin'in . Giren de kaybolmuş , benliğini yitirmiş .
Çin'in ekonomisi pamuk ipliğinde , bunu kabul ediyorum . Ama ölüme gülerek gidecek milyonlarca insan var . Çin'i bir rüzgar alsa götürse , inşa etmeleri uzun zaman almaz . Zaten Çin'e giremeyeceklerse , savaşta yenmeleri de mümkün değildir zira kaybettikleri binaları kısa sürede dikebileceklerinden adım gibi eminim ...
-
Kyu bunu yazdı:
-----------------------------
essege altn semer vrmussun essek ...... ^^
-----------------------------nednedir bilmiyorum bizde şöyle bir psikoloji var
Çin ordusunu sağlamlaştırıyor mu hemen cevpa hazır
-Gelsinler kim lan bunlar biz yamulturuz.Dağıtırız hepsini atalarımız zamanında napmış bak seddini bile yapmışlar...Amerikaya dış borç şu bur artıyor cevpa yine hazır
-Gelsinler hepsini yeneriz yamulturuz burda...
bunun gibi binlerce laf.Ben bunu bilinç altındaki çekememezliğin saldırmaya dönüşmesi diyorum.Kısa bir adı yok.Sadece senin için demiyorum yanlış anlama genelimiz böyle ben bile..
Fakat fark etmiyoruz ki atalarımız derken biz birşey yapamıyoruz, gelsinler keseriz derken sol-sağ, Türk-kürt , müslüman-laik... bir birimize düşüyoruz kendi kardeşlerimize gelsinler diyoruz.
Afferim böyle devam edelim değil mi çok iyi.
Şunu unutmayın çinde 50 metrekare evde bile atölye var adamlar oyuncak üretiyor.Biz ne yapıyoruz ??Ancak imf den borç. alıp konuşuruz.Ne bilimde ilerleriz ne sanatta.Ancak konuşur dururuz..
Ahh ahh şu ordumuzda olmasa ne yapacağız ki?Atatürk Cumhruiyeti kurdu, tehlike altında, gençliğe emanet etti hagni gençlik kendisine hakaret eden mi?Başbakanımız var talabaninin ayaklarına oturmuş, kendisine saygısıszlık yapmış.
Allahtan diyorum bir tek askeriyemiz değişmemiş.Daha dorğusu çok fazla değişmemiş.Ama bunu çekemeyen zihniyetler onada bok atıyor.Hadi yarın TSK olmadığını düşün Türkiye neyinle kalacak ? Akıllarda neyimizle yer edeceğiz ?
Utanmıyor musunuz hiç bir fizik, kimya deneyinin ahmet teoremi olamamasından ???Utanmıyor musunuz dünyada spor ve snaatta çok başarı elde edemememizden ??
Ben utanıyorum bunun için elimden geleni yapıyorum.Şimdi iki dakika gücünü sizden almayan dedelerimizi ve kurumları bir kenara bırakın ve torunlarımıza nasıl güçlü bir Türkiye bırakırız diye düşünün.Böylece umud ediyorum ki amerika şunu icat etmiş dediğimizde vay gavur yapar diyeceğimize hemen bu konuda çalışma başlatmak lazım diyen başbakanları, zihniyeti başa getiririz...Bizde bu konuya eğiliriz..
HEr zaman diyorum keşke Türkiye cumhuriyeti temellerini sosyalizmden alsaydı.Şu anda emin olun dünyada hiç bir birlik sırtımızı yere getiremezdi.
şimdi getiremez mi diyorsunuz ??Çin, rusya, irana karşı yapabileceklerinizi düşünün.Onlar mı ? isterseniz hiç girmeyelim en basiti doal gaz krizini hatırlayın.