Çin' Den Ürün Getirmek
-
Müridler elimde bir miktar para var Çinden gitar amfisi, telefon aksesuarı tarzı toplu şeyler getirtip satmak istiyorum fakat gümrükte ne gibi sıkıntılarla karşılaşırım bilmiyorum. Ürün vergisi ne kadar veriliyor? ya da ekstra vergiden kurtulmak için hediye paketi tarzı şeylermi yaptırmalıyım? ya da sizin bildiğiniz riski az, getirtip iyi fiyata satıp kazanacağım bir ürün tavsiyesi varsa alabilirim.
-
Hocam 75 euro (100 dolar) altı ürünleri gümrüğe takılmadan getirtebilirsin. Önerim hediye paketi olayını çaktılar yapma bence , xiaomi ürünlerini (powerbank , mi band) satabilirsin getirdiğin fiyata az ekleyerek. Mi band getirirsen getirdiğin fiyatın biraz üstüne ben bi tane alırım :)
-
Vergisini verip istediğin kadar sipariş verebilirsin tavsiyem telefon kılıf işine gir iyi para var.
-
iphone samsung sarj kablolari getir zaten 20 cent birsey. 500 500 getirsen gumruktede sikinti yasamazsin .
-
çinden konteynerla herhangibir büyük makina falan getiren oldumu
-
Bosluk bunu yazdı
gemi alayım diyom ben ya hani bizim boğazdan geçirdiler ya tax free bi eğlence gemisi ama sonra baktık uçak gemisi falan :S
-
Bosluk bunu yazdı
Yardımcı olabilirim detayları pm le istersen
-
Var mı yüklü alım yapabileceğimiz bir şey.Varsa yardımcı olabilecek arkadaş konuşuruz yardım lazım yardım
-
dreammaker bunu yazdıBosluk bunu yazdı
Hocam genel olarak dış ticaret hakkında bilgi verebilirmisin? Ben vergisiyle çinden konteynerla ürün getirmek istiyorum fakat ürün ne olur belli değil. Örnek vermek gerekirse 1 konteyner kablo diyebilirsin. Farklı türde olacak tek ürün değik fakat bolca malzeme diyelim. Şirket kurma falan basit işlemler.
-
interfector bunu yazdıdreammaker bunu yazdıBosluk bunu yazdı
Hocam genel olarak dış ticaret hakkında bilgi verebilirmisin? Ben vergisiyle çinden konteynerla ürün getirmek istiyorum fakat ürün ne olur belli değil. Örnek vermek gerekirse 1 konteyner kablo diyebilirsin. Farklı türde olacak tek ürün değik fakat bolca malzeme diyelim. Şirket kurma falan basit işlemler.
Aynen hocam bende istiyorum :)
-
hangi sitelerden alısverıs yapıyorsunuz