folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çin Denince Aklınıza Ne Geliyor..?

Çin Denince Aklınıza Ne Geliyor..?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

Köpek katilleri :(

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

oyle bir yazmissinizki sanki hepsi kopek yiyor gibi...

neyse, cinliler arasinda aynen turklerde oldugunu gibi, mal adamlar cogunlukta, akli basinda olanlar ise azinlik ve sessiz...

bizden en buyuk farklari tipleri, diger bir farklarida assiri fazla nufuslari, assiri fazla nufus sebebi ile fakir nufus cok fazla, para icinde yuzenlerde var ama nufus oranina baktiginizda cok az kaliyor.

mentalite acisindan dedigim gibi, aynen bizde oldugu gibi, mal insanlari cok var, benim hayatta anlasamayacagim kadar adi ve serefsizleride var :) ama arada cok iyi insanlar cikiyor zaten onemli olan onlar.

edit: ayrica yemekleride gayet guzel ve saglikli ne yiyecegini bilmek yeterli... yemek kulturu acisindan dunyada boyle baska bir toplum varmidir bilinmez, her restoranlarinda trilyonlarca yenebilecek secenek sunan ve bunlari 15 dakikada pisirip getiren bir toplum

anca gidersin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

kaba saba insanlar

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Çin Seddi...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

cenin yiyen insan dışı varlıklar

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

Dünya ekonomisinde emin adımlarla ilerleyen yakında süper güç olacak devlet.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Çin

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

cep telefonum :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

maho aga. size ne cinlilerden be

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

5000 yıllık yerleşik uygarlık...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 12249 Toplam Mesaj: 49