Çin Malı Cep Telefonu İçin Ne Düşünüyorsunuz? (Cep Telefonculara Soruyorum)
-
birgün bomba misali patlarsa Allah muhafaza üzülürsün.. Hiç sataşma derim hem de hediye olarak alıcam diyorsun ayıp edersin bence..çünkü illa ki bozulacaktır ve tamire gittiğinde de bunu öğrenecektir arkadaşın git avrupadan gelen kaçak mallardan al 50 lira fazla verirsin için rahat olur faturalı garantili telden farkı yoktur kalite konusunda varsa aradaki fark sadece kutusuz garantisiz olması olur dediğimi düşün avrupa kaçağını bulmaya çalış...
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
Bak Şimdi Hoca.. Çin Malı Deyip Geçmiceksin.. Çünki Çin istediği kalitede istediği ürünü yapabilen ülke yani her çin maLı dandik adi vs vs olacak diye bir durumda yok..
Bir Çin Atasözü Derki Çan Çini Çin Çon :D:D
Yani Adam Sana Maliyeti Düşük Ama Dayanıksız,,Gösterişli Ama İşe Yaramayan Malı Satıp Parasını Kazandıktan Sonra
Çin Çon Olsa Ne Yazar Olmasa Ne Yazar :D
Anlatabildimmi ? -
ertan hocam seni severim.telefoncu değilim fakat çin malı almanı kesinlikle tavsiye etmem gibi laflar etmeyeceğim.çünkü adamlar ona göre de fiyat koyuyolar.dandik mi dersen evet orjnaline göre dandik.ama sen onu babama getir orjinalinden daha uzun süre kullanmazsa adım serdar değil.yani demek istedğim arkadaşın da babam gibi malını sakınan biriyse düşünmeden al.öyle kullanmayla bozulan alet ben pek görmedim.sen bilirsin genede
-
Dos_Attach arkadaşım ..ben kendi yorumumu yaptım.. senınde anltacagın bır olay oldugunu sanmıyorum.. bu arada bir hatırlatma yapayım.) hayatınızda kullandıgnız bazı aletlerinin çin malı oldugunu unutmayınız.)
-
Bknz: Microsoft Klavye Mause Setimde Bile Altında ( Microsoft Corporation - Made in China(C) ) :)) Microsoft Klavye mause seti şimdi adimi yanı:D ..)) daha bircok örneqı mevcuttur..))
-
alacağım arkadaş da kız arkadaşım ve onun da haberi var,ona kalsa çok ucuz bi telefon alalım diyo ama..
ayrıca bize telefonu satan adam tanıdık.Diyo ki türkiyeye genpa ve kvk telefonları getiriyor.Çin mallarını getirmiyor o yüzden bunlar kaçak olarak sayılıyor.Avrupada normal olarak satılıyormuş bu teller..
valla bi kısmınız al diyor teli bi kısmınız alma, kararsızım hala.. Aylık 25 ytl yi geçmez ödeyeceğim para.. Ama yine de bilmiyorum :S
-
Türkiye'ye kvk ya da genpa filan getirmiyor o cihazlari:) Biraz sallamis orda.. KVK ya da GENPa Getirse faturali olarak satar..Zaten adamlarinda boyle birsey yapmaya ihtiyaclari yoktur..Yeterince faturali satiyorlar zaten.. Cihazlar sınırdan girer imei klonlanir satisa sunulur..Genelde suriye tarafindan geliyor bildigim kadariyla..Hepsi bu..
Ama al bence bir halt olmaz..Yine de sen bilirsin tabi.
-
tugra bunu yazdı:
birgün bomba misali patlarsa Allah muhafaza üzülürsün.. Hiç sataşma derim hem de hediye olarak alıcam diyorsun ayıp edersin bence..çünkü illa ki bozulacaktır ve tamire gittiğinde de bunu öğrenecektir arkadaşın git avrupadan gelen kaçak mallardan al 50 lira fazla verirsin için rahat olur faturalı garantili telden farkı yoktur kalite konusunda varsa aradaki fark sadece kutusuz garantisiz olması olur dediğimi düşün avrupa kaçağını bulmaya çalış...
hay çok yaşa ortak :Darkadaşlar çin malı falan alıp sakata gelmeyin :D
verin parasını SPOT alın :D
illaki çevrenizde yada takıldığınız sitelerden birinde spot telefon işlerini gören insanlar vardır :D :D :D :D
-
Hocam işin gercegi şu, herhangi bir teli sok ve parcaların altlarına bak ne yazıyor. hepsinde made in china yada taiwan yazar. yani zaten hepsi uzakdoguda imal ediliyor hicbir farkları yok bunu dert etme. tek fark seninde bildigin gibi kullandıkları yazılımda, ve zaten en onemliside bu. bunun dısında fiziki olarak herhangi bir sorunu olmayacaktır.
-
bunun spotları ne olur ortalama? eğer spot da orjinale yakın fiyatsa büyük ihtimal çin malı alacağım.. battı balık yan gider