Çin Malı İphone Alcam Yardımcı Olurmusunuz
-
xylgn_ bunu yazdı:
-----------------------------
çin malı telefonlar sar değeri çok yüksek sakın almayın!!
-----------------------------2 farklı 2 hatlı telefon u kullananla aynı değerler ne yükseği ??
-
sakın alma. 350 lirayı çöpe atmış olursun benden söylemesi.
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------xylgn_ bunu yazdı:
çin malı telefonlar sar değeri çok yüksek sakın almayın!!
-----------------------------2 farklı 2 hatlı telefon u kullananla aynı değerler ne yükseği ??
-----------------------------firmanın resmi açıkladığı sar değerleri yoktur. diğer telefonlardan çok çok daha fazla radrasyon yaydığı için bir çok ülkede satışı yasaktır. türkiyeye kaçak yollarla sokulan bu telefonlar hiçbir denetimden geçirilmeyip satılıyor sakın almayın.
-
bu bilgiyi verdiğiniz cok iyi oldu..herşeyin başı saglık zaten bilgisayardan yeteri kadar yutuyorum radyasyonu bi de bu telefonlarla ugrasamam..
-
bu telefonlar benimde ilgimi çekiyordu fakat ufak bir araştırmadan sonra hemen vazgeçtim
aşağıdaki linki takip ederek konuyla ilgili detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz.
-
dayı oğlum şu anda çinde. Bende alacaktım iphone ama orjinal iphoneler 700 dolar falanmış 3g li olanlar. Bunların çakma olanları 150-200 dolar civarı. Ama çakma iki gün sonra elinde kalır diyorlar.
-
220 liraydı sanırım sabah doğubank ın orda görmüştüm :F
-
HeadBanger bunu yazdı:
220 liraydı sanırım sabah doğubank ın orda görmüştüm :F
-----------------------------oralarda hocam işte, bu fiyat yaklaşık çindede aynı.
-
xylgn_ bunu yazdı:
-----------------------------bu telefonlar benimde ilgimi çekiyordu fakat ufak bir araştırmadan sonra hemen vazgeçtim
aşağıdaki linki takip ederek konuyla ilgili detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz.
-----------------------------aşağıdaki linki takip edin diyo :) len google ne zaman indexlerse o zaman takip ederiz :) konumu postmu resmi bi açıklamamı da takip etcez :) sana bişi demiyorum farklı insan :F