Çin Malı İphone Almayı Düşünüyorum
-
su an milletin begenmedigi cin mali iphonedan yaziyorm :) mukemmel bir alet. waptan giriyorm suan wifi yok evde. cok memnunum bes aydir kullanoyorm oneririm. yanliz guvenilir bi yerden al. cakmaninda cakmasi cikti onlar dandik
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
su an milletin begenmedigi cin mali iphonedan yaziyorm :) mukemmel bir alet. waptan giriyorm suan wifi yok evde. cok memnunum bes aydir kullanoyorm oneririm. yanliz guvenilir bi yerden al. cakmaninda cakmasi cikti onlar dandik
-----------------------------hocam o güvenlir yeri söylermisin.. :)
nette biraz arastırdım telefon ıphone ama onları üreten firmaların adı kıcında basında bi yerde bişiler yazıyor..
sendede bi marka veya kod yazan bi yer var var mı_?
-
yapabilecegin en büyük hata olur
kuzenim aldi 100 € ya adamin piskolojisi bozuldu
-
200 ona vercene 200 e dandik bi tel al daha iyi
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hocam seninki kaliteliyse nerden aldıgını söylesende biz de yararlansak olurmu..kendinde alıp satabilirsin bize parasını gönderirirz sen yeterki yardımcı ol bize
-
bakın arkadaşlar kimse size söylemiyor!
o aletlerin SAR değerleri çok yüksek iki gün sonra kulağınızın arkasında yağ bezeleri çıkar
bunun devamı beyinde ur dur.
bunlar şakaya alınacak bana bişey olmaz aletleri değil artık!!
sakın ha sakın kullanmayın DİYORUM!
-
misgibi tel 300 laradaha koy en azından rahat rahat kullanırsın çoook ucuzladı özelllikleri süper bizat kullandım dokunmatik ekranı harika. İphone 3g de olan tüm özellikler mevcut
-
yalvarıyorum çin malı alma ..
-
kardes ben kullandim rezalet birsey wlan yok türkce kirik parana yazik edersin. bu kadar insan bosuna uyarmaz seni vardir bir bildikleri. sen en iyi mesajlara önem ver
yaklasma
paranda gitmesin
bosuna
-
3 sene önceydi galiba Çinden 2 tane ipod almıştık ucuza 8 gblık falan eve bi geldik şarj olmuyolar hemen kapanıyolar falan, gerisini sen düşün yani :))