Çin Malı N95 8Gb Yardım
-
arkadaşlar bildiğiniz üzere askerdeyim. har arkadaşım telefondur i-phone dir bişiler alıyo. bende çin malı n95 aldım. orjinal fiyatına göre fazlasıyla güzel bi paraya aldım. telefon kayıtlıda.
merak ettiğim şunlar: orjinalinden farkı nedir? kullanan varsa ömrü ne kadardır. ne sorunları var.
telefoncu arkadaşlarada sorum şu bi arızası olduğunda tamiri oluyormu. veya yazılım yükleniyormu.
dediğim gibi orjinaline göre az bi para verdim. bakalım değecek mi. yorumlarınızı bekliyorum.
-
WLAN yok kamerası 5 mp değil 1.3 mp telefon çok yavaş. yazı karakterleri bozuk. ..vs
-
tr dili çok boktan 5 para etmez sis java mava yüklenmio bi kaç bişey yüklenio n-gage game die ama ben bulamadım :D bendede vardı ertesi gün çıkardım elimden
-
orjinaline göre az para bir oyuncaga göre çok para vermişsin geri verme durmun varsa geri ver
-
onu bunu boşver de nasılsın ajan, lazım mı bir şey =)))
-
içimi kararttınız amk (: insan güzel şeyler söyler :D
şuan için geri veremem de birkaç ay sonra alt devrelere satarım. biraz tadını çıkarayım. ilk defa böyle sürgülü filan telefonum oldu :D
-
tahribata sormadan ne bişey alırım ne bişey satarım
sorması ayıp ne kadara aldın
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------
eywallah yeah (: bu arada salı günü izne geliyorum haberin ola :D haftaya veya en kötü ihtimal öbür haftaya görüşürüz ;) -
Cia bunu yazdı:
-----------------------------tahribata sormadan ne bişey alırım ne bişey satarım
sorması ayıp ne kadara aldın
sorma yaptık bi eşşeklik işte. askerlik aptallaştırdı beni amk. bitsede eski formuma geri dönsem.150 ytl ye aldım. bi aylık maaşım. hatta 16 ytl artmıştı bile :p
-
ajan1111 bunu yazdı:
Yeah bunu yazdı:
eywallah yeah (: bu arada salı günü izne geliyorum haberin ola :D haftaya veya en kötü ihtimal öbür haftaya görüşürüz ;)
-----------------------------olm 6 hazirana kadar uğrama lan :P sınıfta kalmama mücadelesi veriyorum =))
yeter ki sen gel, her türlü ayarlarız =))
-
ver geri gitsin kullandım 2 gün sora çöpkutusunda :l