Çin Malı N99i (PDA)
-
Aynı modelden istiyene verebilirim 300e. Telefon, televizyon ve takoz olarak kullanabilirsiniz
-
Thelordmax bunu yazdı:
-----------------------------
Aynı modelden istiyene verebilirim 300e. Telefon, televizyon ve takoz olarak kullanabilirsiniz
Hehehe Güldürme Beni :D Yazıları Okumadın Heralde 250'ye Veriolar :D -
Hybris bunu yazdı:
-----------------------------Çinden beleş şişme kadın bile verseler almam.
aids mi bulaşır :| -
Dos_Attach bunu yazdı:
Thelordmax bunu yazdı:
Hehehe Güldürme Beni :D Yazıları Okumadın Heralde 250'ye Veriolar :D
240 de ben gönderiyiyim size hemde istediğiniz kadar.. -
İzmir de sordum ben 600 dedi .. Biyerimle güldm ..
-
kamerası çok kötü herhangi bir arızada teknik destek veya servis bulamazsınız ve satmaya gelincede kimse almaz. telefonu alacaklar 2 kez düşünsün ;)
-
"aman dikkat, çin malları komunizm bulaştırıyomuş"
.l
-
hoca alanlar var çok memnun.Aq usbye takıyorsun şarj oluyor nokia da yok böyle telfon bende almayı düşünüyorum
-
Güzele benziyor ama çin malı olduğu için her yönden dandikliği göz önüne çarpıyor :) mesela ben almam giderim nokianın en kötü modelini alırım bunu almam sonuçta 2 gün sonra elimde kalmaz.Kamerası iyi olmadıktan vs si iyi olmadıktan sonra alsam ne olur ? bu telefonda yani özellik varmı var :D okdr yani :)
-
Alanlar kamera için almıoki zaten tv tuner içn alıolar her yerde izle artı verdiim sitede 5 mp. tlf da var , iphone çakması da var , wi-fi 'li tlf da var .. Bozulcak olursa bi tlf cuya yaptrcan .. Sanki kaçak nokia ların garantisi var .. Bence alınabilir yani .. Kişinin tercihine kalmış çokta haşin kullanmazsan eğer bozulcanı pek sanmıorum ..
Toplam Hit: 25911 Toplam Mesaj: 43