folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çin Malı Scooter İle 450 Km Olur Mu Dediler Yaptım Oldu

Çin Malı Scooter İle 450 Km Olur Mu Dediler Yaptım Oldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kont239
    kont239's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu haftasonu arkadaşımla  sakarya dan çıktık ve  1 gün içinde scooter (150cc) ile  450 km yaptık.Aslında biraz eşyamız da vardı yanımızda :) Ben aslında motoruma fazla güvenmiyordum ama biraz adrenalin için çıktık yola. Bu konuyu böyle şeyler yapmak isteyip tereddüt edenler için açmak istedim. 

Arkadaşlar çok fazla tereddüte gerek yok.Ne olursa olsun önce motorun yağ filtre  kayış ve fren ayarlarına baktırın isterse (Honda,Yamaha) olsun.Çıkmadan önce bunların hepsini yaptırdım.Sabah erken saatte iyice giyinerek yola çıktık.Ortalama 80-90 km ile seyahat ettim.Buradaki önemli nokta ise motoru hararet yaptırmamak.Dip gaz gitmemek lazım ve saatte 10 dk motoru dinlendirmek  gerekir.Biz çıktık pamukovada mola verdim kahvaltı yaptık.Daha sonra bozuyuke kadar hiç durmadan devam .Orada outlet de alışveriş yaptık dinlendik sonra devam Kütahya ya kadar hiç durmadım.Orada da Sera avm var oradada  biraz vakit geçirdik yemek vs. Daha sonra çıktık afyona kadar yine durmak yok.Afyonda zaten afium diye bir alışveriş kasabası dinlenme tesisi özdilek bir sürü gezilebilecek yer akşama kadar orada vakit geçirdik.Daha sonra Sandıklı ilçesine geldik hüdai kaplıcalarında konakladık.

Toplamda 450 km yapmış olduk.Benim motorla uzun yol hayalim vardı. Eldede bu olunca biraz tereddüt le yola çıktım ama şükür hiç problemsiz bir yolculuk yaptım.Motorcu arkadaşların dikkatli ve tecrübeli olması kaydıyla hepsine bu yolculuğu tavsiye ederim :)

4641544948---53415249544153
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

en çok merak ettiğim outlet'den ne aldınız ? 

edit : motor ya hani.

EnableTurk tarafından 20/May/14 01:02 tarihinde düzenlenmiştir

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kont239
    kont239's avatar
    Erkek
    EnableTurk bunu yazdı

en çok merak ettiğim outlet'den ne aldınız ? 

edit : motor ya hani.

Tabi ki yükte ağır birşey alamıyorsun :) Amaç motoru ve kendini dinlendirmek . Ben yinede polo dan alışveriş yaptım giyim. Yemek için kullandım bir de tabi. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

iyi cesaret hocam sizinki de doğrusu şahsen ben yapamam arabayla bile uzun yola çıkarken 2 kere düşünüyorum tebrik ederim 

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Sarar outletden ne alınır ki hacı abi hiç bi bok yok :D 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kont239
    kont239's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı

Sarar outletden ne alınır ki hacı abi hiç bi bok yok :D 

Hocam polo tshortler uygun fiyattı aldım bende :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

Hocam 450 km boyunca ne kadar yaktın onu merak ettim?

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

Hocam ben 125 ybr yamaha ile 1100 km gittim tek şoför :) bir an olsun motoru dinlendirmek için durmadım :)

sadece 4 saatte bir kendim dinlendim 20 dk :) 

bu arada şunu da öğrenmiş oldum :

motor yola çıktıktan 1 saat sonra süper verimli haline geliyor :)

siz siz olun uzun yola tek şöför çıkmayın. Vardığınız varış noktanızda vucudunuz tutmuyor hemen uyumak istiyorsunuz. :)

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kont239
    kont239's avatar
    Erkek
    CnkGn bunu yazdı

Hocam 450 km boyunca ne kadar yaktın onu merak ettim?

40-50 tl arası benzin yaktım 

kont239 tarafından 20/May/14 12:20 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kont239
    kont239's avatar
    Erkek
    myblackworldweb bunu yazdı

Hocam ben 125 ybr yamaha ile 1100 km gittim tek şoför :) bir an olsun motoru dinlendirmek için durmadım :)

sadece 4 saatte bir kendim dinlendim 20 dk :) 

bu arada şunu da öğrenmiş oldum :

motor yola çıktıktan 1 saat sonra süper verimli haline geliyor :)

siz siz olun uzun yola tek şöför çıkmayın. Vardığınız varış noktanızda vucudunuz tutmuyor hemen uyumak istiyorsunuz. :)

Hocam orada marka devreye giriyor ama  dinlendirmemek motor için kötü olur motoru hararet yaptırıp yolda kalabilirdin. Sağlık açısındanda kötü 2 saat te çok yoruldum ben :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    bi ara motorlu 2 tekere, orqdanda 4tekere gecmek lazim. ;D

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 1621 Toplam Mesaj: 11