Çin Malı Telefonlarda Tv Hafızasını Arttırmak
-
arkadaşlar küçük boyutlu diye çin malı teefonlardan modeli t628 diye bi telefon aldım piyasada ancool z100 diye aynısıda var telefonum aynen resimdekilerden ayrıca adresi http://urun.gittigidiyor.com/ANYCOOL-Z100-TV-MOBILE-N73-ILE-BIREBIR-BOYUT_W0QQidZZ11362363 buradan bakabilirsiniz

şimdi ben 2 şey soracam
1- bu telefonda tv kayıt hafızası 15 yani 15 kanaldan ötesini kaydetmiyo ve diğer telefonlardaki gibi bir kanal arama şekli yok siz otomatik ara diyorsunuz o kendisi tarıyo ve 15 kanala kaydettiği zaman aramayı kesiyo ve kestiği yerden ötesini kendin arayamıyosun sadece uhf frekansını kendin girerek tek tek oluyo buda çok sinir bozucu menüye gir frekansı yaz çık sonra yine aynısı ve ilk 15 e kaydettiği kanallardan 5-6 tanesi çekiyo şimdi benim sormak istediğim bu kanal hafızaını 15 den daha yukarı çekebiliyormuyuz 30-40 gibi telefonun sistemi ile oynayarak flash la falan yada telefoncularda program atılarak veya herne ile yapılıyosa( sitede telefoncu veya bu işlerle uğraşanlar varsa yardım ederlerse sevinirim)
2- az önce telefonun resmini koyayım derken farkettim buna oyun yüklenebiliyomuş nasıl yapıyoruz
yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler
-
foxxly koş :|
-
:-)
-
yardımcı olabilecek bi arkadaş yokmu yaaff
-
ertana sor yazılım gerekcek makineye büyük ihtimalle oda bazen riskli oluyor makine of olabilir...
-
ok en iyisi ben bi ona sorayım
-
amaaaaa yinede bi çözümü olan varsa söylesin yani
-
telefonun data kablosu flan varsa bilgisayara bağlanan fw update ile halledersin dicem ama çin malı telefonlarda varmı bilmiyorum.
telefonla birlikte cd feln verdiler mi?
kablo ile bilgisayara bağlamayı denedin mi?
açıklarsan yardımcı olabilirim
-
iyi de neden flood yapıyon şekerim?
-
hocam arttıramazsın. ama bi kod vardı 80 kanalı birlikte izliyodun ben o kodu unuttum biraz ararştırıyım derkende *#3646633#şu kodu buldum. acayip ince ayar çekilir bu kodla ben biraz kurcalıyorum şu kodu.
eğer dediğim kodu bulursam yazarım. o kodla 80 kanalı birlikte izliyordun.
-
kablosu falan varda bilgisayara bağlayamadım bilgisayar görmüyor
foxli dediğin kod *#66*# galiba o kodu girince diğer modellerde tv set yazıyo ama bunda tvset kısmı yok bide bunun yazılımı ile oynasak yada telefoncuya götürsek bişiler yapabirmi ki acaba