Çin Malı Ürün ??
-
hocalar çin malı ürün alınır mı alınmaz mı size bi danışayım dedim.. aranızda çin malı telefon kullanan flan var mı yada elektronik eşya elimizde patlamasın sonra.. bi ton sağlığa zararlı falan diyolar çin malı ürünleri.. adam da ister istemez huzursuzlanıyor tabi.. bi konuşsak paylaşşsk diyorum saygılar..
-
Alma bence Kısa Ve Öz.... Bozuldumu Yoktur Yedek Parçası Varsa bile Sökme Montaj Sorunludur...
-
bende sna soyle deyim. nokianin kulakliklari varya.. arkadas kutulu aldi icinden cin mali kulaklik cikti. ama pazarda satilanlardan daha net ses veriyor. bu nasil is anlamadım... sar degerimidir nedir tam emin degil lim unlu olmayan markalarda daha yuksek cikiyor... unlulerin cin menseili fasonlari yinede kaliteli oluyor..
-
aga senin için çıkan sesin kalitesimi önemli yüksekliğimi
-
wert keza kaliteside cok guzel. normal kulaklara.. yani ...
-
Hoca bende çin malı N99i marka yani Best D2000+ denen telefondan var. Valla ben çok memnunum bi yamuğunu görmedim bende çin malına pek güvenmezdim ama valla benim için süper bi telefon bu.
-
Garantisi varsa güvenilir yani :|
-
çin kalitesiz mal üretiyor yalnız bunun yanında kaliteli ürünleride var ama işte onlarıda bulmak gerek:D
-
ya arkadaşlar bu adamlar mini iphone yapmışlar ya ondan mı alsam dioyorum da .. bide deal extereme den aldığımda telefon gümrükte kalmasın ya ... yani kaç dolara kadar geçirebiliriorum ordan ?? onu bilen var mı acaba
-
hocam çin malı dediqin direkt olarak tırt mal deqildirki.. yani çinlilerinde gayet iyi mallar yaptıqı oluyor ancak bizim ülkemizde pek göremiyoruz bu iyi malları. dealextremedeki falan çin malları gibi bişeler alcaksan bence alma bayagı tırt gibiler..
Toplam Hit: 1541 Toplam Mesaj: 10