Çin Malı Zippo Tarzı Çakmak 2,50 TL
-
http://www.r10.net/alisveris-bolumu/1217391-cin-mali-zippo-250-tl.html
Hocam sanamı ait?
-
HoLyCat bunu yazdı
http://www.r10.net/alisveris-bolumu/1217391-cin-mali-zippo-250-tl.html
Hocam sanamı ait?
Evet :)
-
Beşiktaşlıların hepsini istesek farklı modellerde olanından tabi elinde kaç adet var gönderme olayını nasıl yaparız
-
fenerbahcelileri gönderirsen sadece talibim...
-
falcon bunu yazdı
Beşiktaşlıların hepsini istesek farklı modellerde olanından tabi elinde kaç adet var gönderme olayını nasıl yaparız
Hocam 6 çeşit BJK zipposu var istersen resimdekilerden 4 adette farklı model seçersin 10 adet kargolarız İst içindeysen 5-10 lira filan kargo masrafınız olur Eğer Esenyurt'a yakınsanız gelip elden teslim alabilirsiniz (istanbul'da olduğunuzu farzederek söylüyorum bunuu )
-
CooLSTuFF bunu yazdı
fenerbahcelileri gönderirsen sadece talibim...
hocam min. 10 adet olmak kaydıyla istediğiniz çeşitlerden gönderebiliriz 4 çeşit falan var FB zipposu
-
dedigim gibi sadece Fenerbahçe olanları alırım paranı yollarım kargolarsın, ha illa 10 adet dersen hayırlı satışlar derim..
-
10 adet şartı kötü olmuş.
peki hocam kullanımı nasıl ? bunlara benzer bi tane almıştım gaz basma yeri bozuktu içindeki gaz bitince atmıştım.
@falcon
hocu uyarsa pm at 6 sen 4 ben 1 paket komple bjkli alalım. yada coldstuff'da olabilir.
ptt kargo ile 2-3 tl tutar sanırım.
Kreyzi tarafından 28/Şub/14 01:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam tüm modelleri görebileceğim bir resim yada internet sitesi varmı abim Eyüp Sultan da hediyelik eşya dükkanı açtıda orda satmak için bana ulaşırmısın pm den
-
,,,,,,Kreyzi bunu yazdı
10 adet şartı kötü olmuş.
peki hocam kullanımı nasıl ? bunlara benzer bi tane almıştım gaz basma yeri bozuktu içindeki gaz bitince atmıştım.
@falcon
hocu uyarsa pm at 6 sen 4 ben 1 paket komple bjkli alalım. yada coldstuff'da olabilir.
ptt kargo ile 2-3 tl tutar sanırım.
bıldıgımız zıppo gıbı olması lazım hocam pamuga dokuyosun yakıyosun bozulcak bı tarafı yok yanı bende kullanmıstım.