Cin Sitesinden Alışveriş
-
-----------------------------
hocam dealextreme guzel yalnız urun 3 hafta gibi bir zamanda eline geçiyor
düşük limitli bir kartın olursa kafan rahat olur
birde 150 euro ya kadar vergi yok.150-1500 euro arası yüzde 10 vergiv.s...
bayram ve yılbaşı zamanı 1 ay evveli ve sonrası vergisiz geçiş geçici olarak 300 euro oluyor
-----------------------------hocam peki vergi işlemleri için gümrüğe gidip konuşmak mı gerekmekte yani nerden anlıcaz gümrüğe takıldığını? yani yüklü miktarda ürün getirmek istiyorumda o açıdan soruyorum kimiside parça parça başka adreslere gönder o zaman gümrüğe takılmazsın diyor doğru mu acaba?
-
PanxeR bunu yazdı:
http://www.dealextreme.com/ dan başkasına güvenmem
4 kere alışveriş yaptim (4.sü daha yeni ) hepsi elime ulaştı tek üründe yada 7 üründe hiç eksik meksik çıkmadı.
fiyatlar gayet uygun kalite orta (üründen ürüne değişiyor) zaten paypal geçerli
bir farkı yok ha yerli siteleri kullanmışsın ha bunu sana kalmış
Telefon aldın mı burdan hiç? Çin malı telefon kullandım ve bir daha kullanmamayı düşünüyorum ama bir sorayım dedim.Belki kullanıp memnun olmuşsundur. -
OveRTaX bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
http://www.dealextreme.com/ dan başkasına güvenmem
4 kere alışveriş yaptim (4.sü daha yeni ) hepsi elime ulaştı tek üründe yada 7 üründe hiç eksik meksik çıkmadı.
fiyatlar gayet uygun kalite orta (üründen ürüne değişiyor) zaten paypal geçerli
bir farkı yok ha yerli siteleri kullanmışsın ha bunu sana kalmış
Telefon aldın mı burdan hiç? Çin malı telefon kullandım ve bir daha kullanmamayı düşünüyorum ama bir sorayım dedim.Belki kullanıp memnun olmuşsundur.
-----------------------------ben almadım hoca , ordan 130 a getirip burda 200 e okutabilirdim ancak güvenemedim parayı sokağa atmayayım dedim.
NuLL29 bunu yazdı:
merak ettim şu 1 dolarlık ürüne ne kadar kargo ödedin.
birde gümrük vergi filan olmuyormu.
son olarak şu paybal a kredi kartı bilgilerini girmek gerekiyormuş adamlarda bizim kredi kartı bilgilerimiz oluyor.millet nasıl güveniyor.biliyorum dünya kullanıyor bunu ama yinede içime sinmiyor.
-----------------------------kargo parası ödemiyorsun kargo beleşgümrük ürüne göre değişir ceptelefonları dışında sıkıntı olmuyor sanırım birde 150euro ya kadarpaypal en güvenli sistemdir netteki , sen şifreni çaldırmazsan hiç bişi olmaz güvenemiyorsan linux live cd ile yap alışverişiniiçine sinmiyorsa 3 yıldır rapidshare , hotfile , fileserve premiumlarımıdomainlerimihostinglerihep paypal ile aliyorum hiç sıkıntı yaşamadım -
gümrük farkı ortalama yüzde kaç gelio mesala 10$'lık alışveriş yaptın sana ne kadara patliyo..
-
ben usb eldıven aldım soguklarda ısıtsın diye :) daha dun geldı 25 gunde falan geldı siparişim. araya yılbası girdi diye uzadı diye düşünüyorum zaten ümidi kesmiştim...süpriz oldu..