Cinayet İçin Kamera Güvenlik Kaydının Yaklaştırmak
-
Hatırlıyorum aynı bu sekılde bır konu daha açılmıştı
turkiyede polis bilgi işlem şubesi yok zaten :)
-
hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------
Hatırlıyorum aynı bu sekılde bır konu daha açılmıştı
----------------------------- -
nasıl yok arkadaslar suana kadar 50 e yakın kamera kayıtı teslım ettım polıslere bilişim suclarından göbeklıde olsa abılerımız sılınmıs verılerı bıle cıkartıyor. gayet guzel bı sekılde goruntulerı cıkartıyorlar. sen ver polıse kızı oldurmedıysen, kamıl abıler sana teshıs ederler hocam
-
gozkopat bunu yazdı:
nasıl yok arkadaslar suana kadar 50 e yakın kamera kayıtı teslım ettım polıslere bilişim suclarından göbeklıde olsa abılerımız sılınmıs verılerı bıle cıkartıyor. gayet guzel bı sekılde goruntulerı cıkartıyorlar. sen ver polıse kızı oldurmedıysen, kamıl abıler sana teshıs ederler hocam
-----------------------------+ aynen tmm belki çok gelişmiş deiliz ama neleri kurtardıklarını bilioruz duyuyoruz bunu senin üstlenmen saçma ki polis çözemio! diyip sana getirmeleri neden bide güwenlik kaydı delildir senin elinde ne işi war :|
-
gate elektronikte mobese kamera işleri ıle ugrasıyorum malum montajını yaptıgımız yerlerde dvr kayıt cıhazlarında sıfrelerımız var bız gelmeden polıs ellesmıyor genelde cıhaza bız cd ye veya flasha atıyoruz ıstenılen saat dılımlerını onlar temizlıyorlar goruntuyu ortaya cıkarıp. t.mucadele b.suclarında bu sayede ahbap oldugumuz ıcın bılıyoruz
-
dostum bu işlere ankara krimnl daire başkanlığı görüntü işlem labaratuvarları bakar benim bildiğm 3. kişilere şu görüntüyü yaklaştır bi hele demezler hadi diyelim ellerinde teknik imkan yoksa bunu yurt dışına gönderirler sen ne ayaksn harbiden ?
-
sau_nightmare bunu yazdı:
sen ne ayaksn harbiden ?
-----------------------------???? cvp