folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Cinayet Veya Adli Tıp İle İlgili Kitaplar

Cinayet Veya Adli Tıp İle İlgili Kitaplar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

bu konuda yazılmış en iyi serilerden biri olan tess gerritsen in cerrah ve çırak ikilisini tavsiye ederim. önce cerrah ı sonra da çırak ı oku. istediğini fazlasıyla alacaksın :)

kitabın yazarı da gerçek hayatta cerrah zaten :)

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Quetzalcoatl bunu yazdı

bu konuda yazılmış en iyi serilerden biri olan tess gerritsen in cerrah ve çırak ikilisini tavsiye ederim. önce cerrah ı sonra da çırak ı oku. istediğini fazlasıyla alacaksın :)

kitabın yazarı da gerçek hayatta cerrah zaten :)

dediklerinizi sipariş ediyorum teşekkürler

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sabah yayin evi'nin teeee 2000 li yillarda cikan bir kitabi vardi, muthis bir kitapti her sayfasini satir satir tekrar ederek okumustum. Bulursan kesinlikle al ve oku siddetle tavsiye ederim.

Her cesit cinayetin tek tek anlatildigi harika bir kitap. Kitapta anlatilan butun olaylar gercektir.

Kitabin adi : En sasirtici 100 polisiye olay nasil cozuldu?

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı

Sabah yayin evi'nin teeee 2000 li yillarda cikan bir kitabi vardi, muthis bir kitapti her sayfasini satir satir tekrar ederek okumustum. Bulursan kesinlikle al ve oku siddetle tavsiye ederim.

Her cesit cinayetin tek tek anlatildigi harika bir kitap. Kitapta anlatilan butun olaylar gercektir.

Kitabin adi : En sasirtici 100 polisiye olay nasil cozuldu?

bunuda bulursam alırım gg dekı ılan ınsallah gercektır

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

vektör

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Haci bu kitabi siddetle tavsiye ederim, hic pisman olmazsin. Zaten kitabin kapagini acinca, o sayfa senin, bu sayfa benim bir bakmissin kitap bitmis.

Edit: Eger istanbul'da yasiyorsan, galatasaray lisesinin hemen yaninda Sabah yayin evi'nin kendi magazasi var(di. Eger halen orada duruyorsa) kesinlikle orada vardir. Olmazsa bile siparis verebilirsin.

sniperscope tarafından 25/Oca/13 03:30 tarihinde düzenlenmiştir

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
Toplam Hit: 2671 Toplam Mesaj: 17