Cinayet Veya Adli Tıp İle İlgili Kitaplar
-
bu konuda yazılmış en iyi serilerden biri olan tess gerritsen in cerrah ve çırak ikilisini tavsiye ederim. önce cerrah ı sonra da çırak ı oku. istediğini fazlasıyla alacaksın :)
kitabın yazarı da gerçek hayatta cerrah zaten :)
-
Quetzalcoatl bunu yazdı
bu konuda yazılmış en iyi serilerden biri olan tess gerritsen in cerrah ve çırak ikilisini tavsiye ederim. önce cerrah ı sonra da çırak ı oku. istediğini fazlasıyla alacaksın :)
kitabın yazarı da gerçek hayatta cerrah zaten :)
dediklerinizi sipariş ediyorum teşekkürler
-
Sabah yayin evi'nin teeee 2000 li yillarda cikan bir kitabi vardi, muthis bir kitapti her sayfasini satir satir tekrar ederek okumustum. Bulursan kesinlikle al ve oku siddetle tavsiye ederim.
Her cesit cinayetin tek tek anlatildigi harika bir kitap. Kitapta anlatilan butun olaylar gercektir.
Kitabin adi : En sasirtici 100 polisiye olay nasil cozuldu?

-
sniperscope bunu yazdı
Sabah yayin evi'nin teeee 2000 li yillarda cikan bir kitabi vardi, muthis bir kitapti her sayfasini satir satir tekrar ederek okumustum. Bulursan kesinlikle al ve oku siddetle tavsiye ederim.
Her cesit cinayetin tek tek anlatildigi harika bir kitap. Kitapta anlatilan butun olaylar gercektir.
Kitabin adi : En sasirtici 100 polisiye olay nasil cozuldu?

bunuda bulursam alırım gg dekı ılan ınsallah gercektır -
vektör
-
Haci bu kitabi siddetle tavsiye ederim, hic pisman olmazsin. Zaten kitabin kapagini acinca, o sayfa senin, bu sayfa benim bir bakmissin kitap bitmis.
Edit: Eger istanbul'da yasiyorsan, galatasaray lisesinin hemen yaninda Sabah yayin evi'nin kendi magazasi var(di. Eger halen orada duruyorsa) kesinlikle orada vardir. Olmazsa bile siparis verebilirsin.
sniperscope tarafından 25/Oca/13 03:30 tarihinde düzenlenmiştir