folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cinayeti İsleyen Kim?(Bi Çeşit Zeka Oyunu:))

Cinayeti İsleyen Kim?(Bi Çeşit Zeka Oyunu:))

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qral
    qral's avatar
    Erkek
    Otopark mafyasından bir kişi öldürülmüştür. Polis içlerinden birinin katil olduğu 3 zanlı tutuklamıştır. Bunlardan birincisi muhabbet tellalı, ikincisi uyuşturucu satıcısı ve üçüncüsü de bar sahibidir.

Olay anında orada bulunan ve katili tanıyan Kenan Bey, Alev Hanım,Hatice Hanım, Oruç bey ve Aytekin Bey polis tarafından sorgulanacaktır.
    Fakat polis, tanıklardan bazılarının katile sempati duymaları nedeniyle, kanunlara karşı gelme pahasına yalan söyleyeceklerinden ve suçsuz birinin başını yakacaklarından kuşkulanmaktadır.

Polisin aldığı ifadeler tutanaklarda şu şekildedir.

Kenan Bey:
    Muhabbet tellalı pis herifi öldürdü.

Alev Hanım:
    Katil uyuşturucu satıcısıdır.

Oruç Bey:
    Hayır, hayır... Hem Kenan Bey, Hem de Alev Hanım yalan söylüyor olamazlar.

Aytekin Bey
    Bir noktaya dikkatinizi çekmek istiyorum... Bana kalırsa ya Alev Hanım yalan söylüyor ya da Kenan Bey doğruyu...

Hatice Hanım:
    Nedendir bilmem ama, Aytekin Beyle Oruç Bey aralarında sözleşmiş gibiler. Ya ikisi de gerçeği söylüyorlar, ya da her ikisinin de söylediği yalan, ya da ben yalan söylüyorum.

Tanıklardan biri yanlış ifade verdi, ya da tamamen doğruyu söyledi. Söyledikleri, o tanığın tüm ifadelerinin tamamı için geçerli olduğuna göre cinayeti isleyen sizce kim?

DEĞERLİ YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN.:)

cvbı bilmiyom:) 

bokvarsendegel@hotmail.com iletişim adresim;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Katil uşak aq :D bu ne yaa okudum anladımda ama yorumlamaya uraşsam ymn ediom bgn 5derse girip çıkmış olduumdan beynim dolaşır şu anda :C

:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    katil bar sahibidir:)

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    kivanchh bunu yazdı:
    -----------------------------
    katil bar sahibidir:)
    niye bilmiyorum ama benimde içime öyle doğdu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    katil b e n i m :D Aytekin bey var orda benim adım da Aytekin. o benim :| :D pişman değilim. Yine yaşasın yine vururum :D

sanılanın aksine...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    muhabbet tellalı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    muhabbet tellalı ile alev hanım duygusal yakınlaşma içindedir büyük ihtimalle :D kenanbey uyuşturucu bağımlısı olabilir ve adamının içeri girmesini istemeyebilir vs vs :D bence katil bar sahibi otopark mafyası bar'ı haraca bağlamış bar sahibide öldürüp kurtulmak istemiş olma ihtimali yüksek :P

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

NighT-7 bunu yazdı:
    katil b e n i m :D Aytekin bey var orda benim adım da Aytekin. o benim :| :D pişman değilim. Yine yaşasın yine vururum :D

Aq işte katil itiraf etti :D gangbrom benim :D :P 

:)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek
    lan bencede katil bar sahibi

Yapay zeka, zeka değildir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek

basit lann.. katil muhabbet tellalı dır...

çunku tanıklardan biri ya yanlıs ıfade verdı yada dogruyu soledı dıyor...

alev uyusturucu satıcısı kenan muhabbet tellalı dıyor...aytekın kenandan yana...oruc dogrudur veya yanaldır demiş... tam bısey solememiş..hatıce hanımda oyle.. o da kararsız...emın degıl yanı...

Sonuc: muhabbet tellalı cunku sadece bıurı yanlıs ıfade vermıs dıyor...o da alev...eger kenan yanlıs ıfade vermıs olsa orunc da ona tanıklık ettıgı ıcın 2 yanlıs ıfade olur..buda olmaz.. notta bır kısı yanlıs ıfade vermıs veya dogru solemıstır dıyor... cevap muhabbet tellalı

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    Kehanet bunu yazdı:

basit lann.. katil muhabbet tellalı dır...

çunku tanıklardan biri ya yanlıs ıfade verdı yada dogruyu soledı dıyor...

alev uyusturucu satıcısı kenan muhabbet tellalı dıyor...aytekın kenandan yana...oruc dogrudur veya yanaldır demiş... tam bısey solememiş..hatıce hanımda oyle.. o da kararsız...emın degıl yanı...

Sonuc: muhabbet tellalı cunku sadece bıurı yanlıs ıfade vermıs dıyor...o da alev...eger kenan yanlıs ıfade vermıs olsa orunc da ona tanıklık ettıgı ıcın 2 yanlıs ıfade olur..buda olmaz.. notta bır kısı yanlıs ıfade vermıs veya dogru solemıstır dıyor... cevap muhabbet tellalı
    eşyalarını topla, Özel Tim'e alındın

:D

sanılanın aksine...
Toplam Hit: 3227 Toplam Mesaj: 21