Cinayet,Vahşet,Kan,Şiddet İçeren Film Önerileri
-
testere serisini izleyenlere bişe soracam serinin her filmi öncekine bağlı mı ? ve yeni film ne zaman vizyonda ?
-
shadowans bunu yazdı:
-----------------------------Vahşet istiyorsan eğer Stanley Kubrick adlı yönetmenin filmlerini izle derim. Şiddet yanlısı psikopat ve hasta bir adam.
En sevdiğim şiddet filmi ise A Clocwork Orange, Türkçe'ye çevrilmiş hali "Otomatik Portakal"
İzle, pişman olmayacaksın..
-----------------------------
Otomatik Portakal bir şiddet filmi değil şiddetin filmi; şiddetin ne olduğunu anlatan bir filmdir. Şiddetin ne olduğunu çok iyi anlatan, ifade edebilen bir yönetmenin kendisi de şiddet yanlısı, psikopat veya hasta bir adam olmak zorunda değildir; olsa olsa usta bir yönetmen olur; hele bu yönetmen Kubrick olursa. -
KaptanMagaraAdami bunu yazdı:
shadowans bunu yazdı:
-----------------------------Vahşet istiyorsan eğer Stanley Kubrick adlı yönetmenin filmlerini izle derim. Şiddet yanlısı psikopat ve hasta bir adam.
En sevdiğim şiddet filmi ise A Clocwork Orange, Türkçe'ye çevrilmiş hali "Otomatik Portakal"
İzle, pişman olmayacaksın..
Otomatik Portakal bir şiddet filmi değil şiddetin filmi; şiddetin ne olduğunu anlatan bir filmdir. Şiddetin ne olduğunu çok iyi anlatan, ifade edebilen bir yönetmenin kendisi de şiddet yanlısı, psikopat veya hasta bir adam olmak zorunda değildir; olsa olsa usta bir yönetmen olur; hele bu yönetmen Kubrick olursa.
-----------------------------yani izliyim mi izlemeyim mi :D
-
sevgililer günü katliamı, boş oda 1 - 2.. daha dün bi film izledim korkukapanı 3 diye.. o da fena değildi..
-
hosteli izlemişsindir sanırım
-
Sin City
-
Babysitter Wanted
By Selmu_The Devils Tomb
Derindeki.Lanet
Dismal
Franklyn
FT13th.2009.EXTENDED
Gnaw
iskelet ordu
kabus.okulu
Kan Kitabi-Book of Blood
karabasan 3
Karanlığa Karşı
katil çocuklar 2009
sen bunlardan bulamazsan dahada verecem isimlerini ben seyretmedim ama piskopat bir arkadaşım server i korku filmi doldurdu aksiyon istersende onların isimlerini verebilirm kolay gelsin sana
-
inside cok acayip
soyle birsey bol kanlı
-
-
The Tournament (dediklerinin hepsi mevcut ;)