Çin'de Olan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek
    kalibre bunu yazdı

bi tane arkadaşım vardı önce böyle eş-dost işlerini görürdü şimdi şerefsiz para ister oldu, en son bişey araştırmasın istedim para isteyince sinirlendim bilet fiyatlarına baktım sonra sigara yaktım.  çin diyince hep o şerefsizlik gelir aklıma 

muhtemelen herkes bokunu cikarmistir o da s.kerim demistir.

He is finding himself.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

Cin'de yasayan birisi olarak konuya dahil olayim.))

Oncelikle burada yasayan (Dil egitimi alan ya da calisan) insanlar  EMEK, ZAMAN ve PARA harcayarak kaliyorlar Cin'de. Ayrica burada hayat ucuz degil.

Bircok arkadasin düsündügün gibi nasil olsa Cin'de yasiyorlar, yardim etsinler ne olacak ki? Hepimiz Türküz, arkadasiz vs muhabbettini dogru bulmuyorum. Sonucta yukarda söyledigim gibi en ufak bir istekte bile EMEK ve ZAMAN harcaniyor. Insanlar neden ugrassin ki, herkesin zamani degerli? Umarim anlayabiliyorsunuzdur.

Tahribat'ta istegi olan arkadaslara elimden geldigince yardimci olmaya calisiyorum vakit ayirarak. Ama bu demek degil ki herkese, her konuda, ücretsiz yardimci olabilirim. Bazi durumlarda bir ücret söz konusu olabiliyor. (Zaten burayla is yapip para kazaniyorsaniz bu masraflarin da olmasi gerektigini biliyorsunuzdur.)

Guzel bir haftasonu dilerim.))

...
Toplam Hit: 1770 Toplam Mesaj: 13