Çin'de Tablet Üretimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    golgi bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı
    golgi bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı
    FOXXLY bunu yazdı

ülkedeki kızlar lehim kullanıyor , tablet üretiyor. bide bizdekilere bak.

Hocam bizim ülkemizde de birsürü teknik lise okumuş lehim kullanmayı bilen kız var, staj yaptığım yerlerden biliyorum. Asıl sorun o tablet parçalarını üretecek bir arge mizin olmaması ve ülkede bu alanlara yatırımın yapılmaması.

Yoksa teknik adam bulunur.

hocam bu tabletleri üreticek argemizde var hatta daha iyileride yapılabilir ama rekabet edilemeyecek bir pazar  kimse girmez para kazanamadıktan sonra

Hocam hükümet ithalatı engeller ülke içinde yarli üretimi taşvik ederse gayet yapılabilir bir hareket.

tabi ama engellemekten ziyade tüketim toplumuna dönüşmemizi engelleyecek adımlar atılması daha doğru olur direkt engelleme çözüm olmaz

Hocam doğru diyorsun ama şu anki ekonomik sistemimiz tamamen tüketmek üzerine kurulu. Cumhuriyet in ilk kurulduğu yıllardaki üretim harekerini maalesef baltalamışız.

Bunu engellemenin ilk yolu eğitimden geçiyor.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FahrenHeiT
    FahrenHeiT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

çok ilginç :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

siz birde manisa vesteldeki montaj hatlarını görün. arı gibi çalışıyor bizimkiler. bunlar gevşek çalışıyor.

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
Toplam Hit: 2020 Toplam Mesaj: 14