Çin'den A4 Kağıt Getirtmek
-
ExpirE bunu yazdınereodi bunu yazdı
Tahribat dan bir mürid abimizle beraber getirecez, şuan fiyat ve numune bekliyoruz. Bu işte engüzel kısım kargo muhtemel kargo 9 TL tutsa mobil gönderim dahil 32 33 TL gibi bir rakam olur. Sürüm olayı yapılırsa bizim için fiyatlar daha da aşağı iner eğer kafamıza yatan marka kalite bulursak konu açıcaz
Hocam biz ayda 10 15 top 80 gr ve yine 10 top falanda 100 gr kağıt almak istiyoruz. maliyeti ne olur bize nerden almalıyız ? siz 100 gr getiriyormusunuz ?
Hocam ilk aşama da sadece 80 gram getirecez şuan için en uygun avansas dan alınır
-
32 33 liradan satarsan ben 2 çanta alırım. :)
-
nereodi bunu yazdıExpirE bunu yazdınereodi bunu yazdı
Tahribat dan bir mürid abimizle beraber getirecez, şuan fiyat ve numune bekliyoruz. Bu işte engüzel kısım kargo muhtemel kargo 9 TL tutsa mobil gönderim dahil 32 33 TL gibi bir rakam olur. Sürüm olayı yapılırsa bizim için fiyatlar daha da aşağı iner eğer kafamıza yatan marka kalite bulursak konu açıcaz
Hocam biz ayda 10 15 top 80 gr ve yine 10 top falanda 100 gr kağıt almak istiyoruz. maliyeti ne olur bize nerden almalıyız ? siz 100 gr getiriyormusunuz ?
Hocam ilk aşama da sadece 80 gram getirecez şuan için en uygun avansas dan alınır
bizaten avansastan alıyoruz. daha ucuzunu arıyorum hocam
-
ExpirE bunu yazdınereodi bunu yazdıExpirE bunu yazdınereodi bunu yazdı
bizaten avansastan alıyoruz. daha ucuzunu arıyorum hocam
ama hocam senin dediğin rakamlarda çoook tüketim yapıyorum rakamları değil yani
eski çalıştığım firma gümrük müşavirlik firmasıydı haftada 100 koli içinde 5 top vardı kağıt gelirdi .
-
ExpirE bunu yazdı
Selamlar,
Daha önce böyle bir alışverişi olan var mı?
Şu ilana bakar mısınız?
Benmi yanlış anladım adamlar 1 çanta (5 tane top a4 kağıt) 3$ danmı satıyorlar?
hacılar ben ülkemizde t60 tl ye alıyorum 1 çantayı :/
Firmamızda çok fazla kağıt tüketimi var. Çin'den getirtmeyi düşünüyorum. Bu işin olayı nedir ? Vergisi ne kadar olur? Kargo hakkında da bilgi göremedim.
Bilgi verebilecek bu konuda yardımcı olabilecek bir mürit var mı?
Aylık 10 15 çanta alsam şimdilik yeterli bir sorun çıkar mı? Gümrük vergi kargo yüksek kargo fiyatı gibi bir olay olur mu? Nasıl işliyor?
abı smdı bunda cok sasıracak bır rakam yok
3 dolar 12 tl
2 dolar gumruk vergısı naklıyesı olsa turkıyeye
5 dolar hadı gumrukte beklemesıne fılan 0.5 usd tutsa dıyelım
toplam 5.5 dolar olur 22 tl gelıyor
bıreyse olarak kullanmak ıstenıyoras ıhtıyac dogrultunda okey 100 karton al kullan.
ama ıs bunun tıcaretıne gelınce
tıcaretle ugrasmayan ınsanlarda soyle bır algı oluyor .25 e aldıgını 50 e satınca yuzde yuz kar boyle olmuyor.
25 tle geldı bu satısı 50 tl olsun bunun yuzde 8 kdv depolama ve personel maalıyetı desen hadı mın satıs basına %5 olsun kı boyle bır durum genelde mumkun degıl.
ne ettı yuzde 13 bu da 5.75 edıyor vergıler masraf harıc ne ettı
50-5.75 ten 44.25 edıyor ha buarada avansasta 50 tl uzerı kargo bedava ortalama kargo fıyatları 7 lıra cıvarında bunuhıc saymıyorum abı sayarsak (37.25 ettı)
ortalama yuzde 20 den gelır vergısını hesaplayalım urun ıcıne
3.21 gelır vergısı gelıyor
toplam vergısı vs 41.04
paket basına 16,04 kazandırıyor kı bu aran ıyı bır oran yuzde 32 kar marjı delı mıktardır.
kargo bedava ıse 7 tl gır 11 tl kalır bu da yıne yuzde 22 kardır netten genelde 20 kar elde edıyorsan canavadır.
ama gumruk vs durumları artısı gelebılır.
yanı 25 e aldıgını 50 satınca max kazancın yuzde 32 oluyor :)
ama satmak yerıne kendı sırketın kullanımı ıcınse cıddı kazanc saglıyor . bunda da yıne gumruk musavırı vs ıle ugrasmak ya da dırekt ıthalar fırması ıcın gereklı yukumluluklerı yerıne getırmek gerekıyor.
acıkcası ınsanlar mıktara ve kar marjına bakıyorlar. yuzde 20 kazanc saglayıp yılda 3 4 bın kar elde ettırecekse kımse gırmıyor cunku bunun ıcın ayrıca bır personelın , kısının mesaı harcaması gerekıyor.
-
hipokondriyak bunu yazdıExpirE bunu yazdı
Selamlar,
Daha önce böyle bir alışverişi olan var mı?
Şu ilana bakar mısınız?
Benmi yanlış anladım adamlar 1 çanta (5 tane top a4 kağıt) 3$ danmı satıyorlar?
hacılar ben ülkemizde t60 tl ye alıyorum 1 çantayı :/
Firmamızda çok fazla kağıt tüketimi var. Çin'den getirtmeyi düşünüyorum. Bu işin olayı nedir ? Vergisi ne kadar olur? Kargo hakkında da bilgi göremedim.
Bilgi verebilecek bu konuda yardımcı olabilecek bir mürit var mı?
Aylık 10 15 çanta alsam şimdilik yeterli bir sorun çıkar mı? Gümrük vergi kargo yüksek kargo fiyatı gibi bir olay olur mu? Nasıl işliyor?
abı smdı bunda cok sasıracak bır rakam yok
3 dolar 12 tl
2 dolar gumruk vergısı naklıyesı olsa turkıyeye
5 dolar hadı gumrukte beklemesıne fılan 0.5 usd tutsa dıyelım
toplam 5.5 dolar olur 22 tl gelıyor
bıreyse olarak kullanmak ıstenıyoras ıhtıyac dogrultunda okey 100 karton al kullan.
ama ıs bunun tıcaretıne gelınce
tıcaretle ugrasmayan ınsanlarda soyle bır algı oluyor .25 e aldıgını 50 e satınca yuzde yuz kar boyle olmuyor.
25 tle geldı bu satısı 50 tl olsun bunun yuzde 8 kdv depolama ve personel maalıyetı desen hadı mın satıs basına %5 olsun kı boyle bır durum genelde mumkun degıl.
ne ettı yuzde 13 bu da 5.75 edıyor vergıler masraf harıc ne ettı
50-5.75 ten 44.25 edıyor ha buarada avansasta 50 tl uzerı kargo bedava ortalama kargo fıyatları 7 lıra cıvarında bunuhıc saymıyorum abı sayarsak (37.25 ettı)
ortalama yuzde 20 den gelır vergısını hesaplayalım urun ıcıne
3.21 gelır vergısı gelıyor
toplam vergısı vs 41.04
paket basına 16,04 kazandırıyor kı bu aran ıyı bır oran yuzde 32 kar marjı delı mıktardır.
kargo bedava ıse 7 tl gır 11 tl kalır bu da yıne yuzde 22 kardır netten genelde 20 kar elde edıyorsan canavadır.
ama gumruk vs durumları artısı gelebılır.
yanı 25 e aldıgını 50 satınca max kazancın yuzde 32 oluyor :)
ama satmak yerıne kendı sırketın kullanımı ıcınse cıddı kazanc saglıyor . bunda da yıne gumruk musavırı vs ıle ugrasmak ya da dırekt ıthalar fırması ıcın gereklı yukumluluklerı yerıne getırmek gerekıyor.
acıkcası ınsanlar mıktara ve kar marjına bakıyorlar. yuzde 20 kazanc saglayıp yılda 3 4 bın kar elde ettırecekse kımse gırmıyor cunku bunun ıcın ayrıca bır personelın , kısının mesaı harcaması gerekıyor.
Kağıt zaten çok ufak kar marjı sürüm olayı var zaten toplu alımda tr de o fiyatların aşağısına var