folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Çinden Bir Ürün İstiyorum Getirebilecek Müride ...

Çinden Bir Ürün İstiyorum Getirebilecek Müride ...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Erkek

Hadi sipariş verelim alıp gelelim durumu yok. Ön siparişle satılıyor en z 3 ay öncesinden. Şimdi sipariş verirseniz aralık ayında teslimat olur. Sonuç olarak Türkiyeye zaten gönderimi yok firmanın. Önce gönderim yaptıkları ülkelerden bir tanıdığınıza sevk ettirmeniz lazım. Sonra o size gönderecek. Gümrükte takılma ihtimali %99.9. Vergi sorun olacaktır vs vs

Not: https://www.tahribat.com/forum/antminer-d3---dash-mining-cihazi-231102 Çok araştırdım ama aralık ayına kazım zorlaşacaktır hocam. Aslı astarını geçer bence :) Çok şeyapmamak lazım

Titanyumun gücü adına!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek
    nereodi bunu yazdı

3 ay sonra bi arkadaş geliyor o zamana kadar bulamazsan haber et 

Not aldım hocam

ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

miner üreten firmalarla ilgili bi komplo teorisi, bu cihazları üretip kullanıyorlar, sonra daha üst teknolojisini ürettikleri zaman eskilerin tozunu alıp satışa çıkarıyorlar, kendileri üst modelle devam ediyor mining e. yani son kullanıcıya eski yavaş minerları kilitliyorlar. (yeni cihazlarla zorluğu artırdıklarından)

siparişini veriyorsun 3 ay beklerken adam kazıyor sıkılınca sana yolluyor 🤷‍♂️

zaten 90 gün mü 180 gün mü ne garanti süresi falan..

neysem...

tüfek gibi bişey işte mertliği bozanından, bıraksalar ekran kartlarımızla kazsak herkes hakkına düşene göre bölüşse coinleri

...said addicted.
Toplam Hit: 2250 Toplam Mesaj: 14
btc