Çin"Den Ürün Getirip Satmak ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FenTanyL
    FenTanyL's avatar
    Erkek

Ülkeye girerken vergi ödemez miyiz? Yani sınırdan geçişte?

Kargo-ulaşım nasıl olacak? Ücretini satıcı mı karşılıyor, biz mi? Biz isek ne kadar tutar yaklaşık?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

as3programmer bunu yazdı:
    -----------------------------
    bana orjinal oldugunu söyledi. Fazla alıyorum diyor. O yüzden ucuza veriyormuş. Ayrıca zaten çinde orjinal 3G li iphoneler 450 dolar falan. Az yırtınsan 400 dolara alırsın. Çünkü oradaki ticarete kafam aklım ermedi :) 30 liraya türkiyede 180 lira olan ayakkabıyı aldım. Nike. Hemde orjinal mağazasından.

yalann söylüyorsun neyı kanıtlamak istiyorsun .Sen  ''

Para kazanırsın ben 10 tane iphone getirttim. 3g li 475 dolara. sattım burda 600-700 dolara. öyle şeyler yapabilirsin.

al birde site verim. Çinden arkadaşımın sitesi. Güvenilir mi dersin bilemem hiç alışverişim olmadı :) http://www.wholesaler-electronic.com/  ''

sattım dıyorsun sattıgın urune bakmıyormusun.Saçma sapan kıme artıislik yapmak ıcın yalan soyluyorsunuz anlamam.

FenTanyL 100dolara kadar herhangı bır problem cıkmıyor.Sen buyuk ıs yapıcaksan kontejnarlar cesıtlı cekılde oluyor aldıgın urune gore degısebılıoyr.Ben genel olandan bahsedeyım air maıl olayı var bı cok parekende ve toptan alısverıs sıtesınde  onlar turkıyeye yada aldıgın urunde gonderılecek olan adrestekı ulkeye gelıcek paketlerı bırıktırıyorlar belırlı mıktarda

ardından oradan gemıye yuklenıyor.Çine aıt kargo fırmaları yok Türkiye de onun için orada ems ıle gonderılıyor,burada ptt alıyor kontrol edılıyor ılce postanesınden sonra ardından bulundugun semt postanesıne gelıyor ve teblıgat gelıyor gıdıp alıyorsun para vermeden bu kadar.

Fakat air maıl yoksa 20 dolar dan baslıyor asagı yukarı fıyatlar kargo ıle ups fedec fılan uluslararası gonderı yapılıyor sana aıt oluyor.Ticari olarak alışveriş yapmayı dusunuyorsan kargolma detayları ıle ılgılı pm at sıtede gonderebılırım lojistikle ilgili. pm olark alısverısle ılgılı air maıl ve guvenlı sıte.

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FenTanyL
    FenTanyL's avatar
    Erkek
    Teşekkürler matematik1.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xylgn_
    xylgn_'s avatar
    Homo
    büyük iş yapamazsın gidip kendin alıp getirmen lazım anca elden filan öle
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

as3programmer bunu yazdı:
    bana orjinal oldugunu söyledi. Fazla alıyorum diyor. O yüzden ucuza veriyormuş. Ayrıca zaten çinde orjinal 3G li iphoneler 450 dolar falan. Az yırtınsan 400 dolara alırsın. Çünkü oradaki ticarete kafam aklım ermedi :) 30 liraya türkiyede 180 lira olan ayakkabıyı aldım. Nike. Hemde orjinal mağazasından.

Japonya'da 3G telefonlar bedava ;-)

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
Toplam Hit: 5667 Toplam Mesaj: 17