Çine Ürün İadesi ?
-
SeRDaR bunu yazdı
dx.com dan sahte iphone almıştım mail attım adamlar dedi telefon sizde kalsın geri göndermeyin paranızıda geri yatırıyoruz :)
hö :O arızasını kanıtlıcak bişiler istediler mi video filan? yoksa alalım bişiler bozuk diyelim :)
-
Asker bunu yazdımanfolder bunu yazdı
20-40 arası tutar diyorlar.ama bilmiyorum.ptt kargo vs telofonla ulaşmak mesele sorayim dedim.bakan eden yok.
hocam team kullanamam jetle giriyorum internete ama adama aliexpressten
came satellite receiver. but damaged satellite receiver. please your address for return. thank you.
o adres verince geri yolla ptt kargodan degil postadan kayitli posta ile yollayacaksin ve odemeyi sen yapacaksin adam da yenisini yollayacak
o odedigin posta ucretini sineye cekmen gerekecek
evet anladim.kafam surda karisti.ptt kargo degil.kayitli posta ile derken neyi kastedtin az acarmisin.yani bana gelen kayit no ilemi postaya verecegim.
-
yardımcı olan asker arkadaşımıza çok tşk ederim.iyiligini unutmayacagım.
-
destination country (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) TÜRKIYE
03/03/13 13:18 2013-03-03 13:18:00 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi CHINA (Yurt Disi)
10/03/13 14:34 2013-03-10 14:34:00 Unsuccessful item delivery attempt (Inb) Teslim girisiminde bulunuldu veya Teslim edilemedi (Gelen) CHINA (Yurt Disi)satıcı teslim almadı acaba onumu demek istiyor burda.
-
manfolder bunu yazdı
destination country (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) TÜRKIYE
03/03/13 13:18 2013-03-03 13:18:00 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi CHINA (Yurt Disi)
10/03/13 14:34 2013-03-10 14:34:00 Unsuccessful item delivery attempt (Inb) Teslim girisiminde bulunuldu veya Teslim edilemedi (Gelen) CHINA (Yurt Disi)satıcı teslim almadı acaba onumu demek istiyor burda.
EVET sen satıcının adresini yazdınmı düzgün?
satıcıya takip kodunu gönderdin mi?
satıcıyla iletişime geç ürün geri gelmeden müdahale etsin
-
daha bu expresten ürün almam.paypal olsa idi sorunu cozerdi.
-
buyur hocam ne kadar olucağına dair bir fikir , http://www.ptt.gov.tr/index.snet?wapp=calculatingDeliveryPrice_tr
-
bu ürünü satıcı teslim almayacak geri gelecek gibi geliyor bana. 63 dolar arada gidecek bizim.çin sitelerine bulaşmam artık.
-
yes, i know you return the goods,
but we have not received
when we receive, we will refund to you, ok?teslim almadik diyor.alinca iade edeceklermis.almassa ne olur satici peki.,,sansar55 tarafından 12/Mar/13 10:44 tarihinde düzenlenmiştir
-
we have received the openbox now, so it is ok to refund us$62 to the buyer, thanks!