Çine Ürün İadesi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

dx.com dan sahte iphone almıştım mail attım adamlar dedi telefon sizde kalsın geri göndermeyin paranızıda geri yatırıyoruz :)

hö :O arızasını kanıtlıcak bişiler istediler mi video filan? yoksa alalım bişiler bozuk diyelim :)

test 1 2
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek
    Asker bunu yazdı
    manfolder bunu yazdı

20-40 arası tutar diyorlar.ama bilmiyorum.ptt kargo vs telofonla ulaşmak mesele sorayim dedim.bakan eden yok.

hocam team kullanamam jetle giriyorum internete ama adama aliexpressten 

came satellite receiver. but damaged satellite receiver. please your address for return. thank you.

o adres verince geri yolla ptt kargodan degil postadan kayitli posta ile yollayacaksin ve odemeyi sen yapacaksin adam da yenisini yollayacak 

o odedigin posta ucretini sineye cekmen gerekecek

evet anladim.kafam surda karisti.ptt kargo degil.kayitli posta ile derken neyi kastedtin az acarmisin.yani bana gelen kayit no ilemi postaya verecegim.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

yardımcı olan asker arkadaşımıza çok tşk ederim.iyiligini unutmayacagım.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

destination country (Otb)   Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden)   TÜRKIYE 
     03/03/13 13:18   2013-03-03 13:18:00   Receive item at office of exchange (Inb)   Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi   CHINA (Yurt Disi) 
     10/03/13 14:34   2013-03-10 14:34:00   Unsuccessful item delivery attempt (Inb)   Teslim girisiminde bulunuldu veya Teslim edilemedi (Gelen)   CHINA (Yurt Disi) 

satıcı teslim almadı acaba onumu demek istiyor burda.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    manfolder bunu yazdı

destination country (Otb)   Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden)   TÜRKIYE 
     03/03/13 13:18   2013-03-03 13:18:00   Receive item at office of exchange (Inb)   Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi   CHINA (Yurt Disi) 
     10/03/13 14:34   2013-03-10 14:34:00   Unsuccessful item delivery attempt (Inb)   Teslim girisiminde bulunuldu veya Teslim edilemedi (Gelen)   CHINA (Yurt Disi) 

satıcı teslim almadı acaba onumu demek istiyor burda.

EVET sen satıcının adresini yazdınmı düzgün?

satıcıya takip kodunu gönderdin mi?

satıcıyla iletişime geç ürün geri gelmeden müdahale etsin

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

daha bu expresten ürün almam.paypal olsa idi sorunu cozerdi.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek

buyur hocam ne kadar olucağına dair bir fikir , http://www.ptt.gov.tr/index.snet?wapp=calculatingDeliveryPrice_tr

Memento Mori
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

bu ürünü satıcı teslim almayacak geri gelecek gibi geliyor bana. 63 dolar arada gidecek bizim.çin sitelerine bulaşmam artık.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek
    yes, i know you return the goods,
    but we have not received
    when we receive, we will refund to you, ok?

teslim almadik diyor.alinca iade edeceklermis.almassa ne olur satici peki.,,

sansar55 tarafından 12/Mar/13 10:44 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

we have received the openbox  now, so it is ok to refund us$62 to the buyer, thanks!

Toplam Hit: 4994 Toplam Mesaj: 25