Çinliler Mardin"E El Attı
-
fmk bunu yazdı:
-----------------------------
PKK denen illetden nasıl korunuyorllar güvenliklerini kim sağlıyor
kulaktan duyma bılgılere aldanan arkadaşım..sen Mardini PKK bolgesimi sanıyorsun ? böle heryerinde PKK var eli sılahlı adamlarla dolu bir şehir olarak duusnuyorsan Mardını yanılıyorsun... -
Insanların karıncaları cinliller :S
-
Excalibur001 bunu yazdı:
amk götverenleri kendi i$cilerini de kendileri getirmi$ :) ne boka yaradıki :S bizim elemanlar çalı$saydı daha iyiydi ama bizim elemanlarda 800 den a$$a maa$. yemek bilmemne mola cart isterler :) adamlar külliyen zarara uğrarlar. Belgeselde isledim fabrikada çinlililer 10 dk yemek molaları var. :S Böle sıcak suları yanında pirinçlerini tasa amkıp yiyi0lar :D
waLLa ßizim i$CiLerin o fiyata cali$digi doqruda :D cinlilierin daha ucuz calısmasinin sebebi kendi ülkelerinde o fiyat olarak normal ama bizim ülkede o maa$a cali$abilirmi bilmiom :D su elektrik $uydu buydu ucuk fiyat ßizim ülkede :D basda adsl :DDDD -
imran268 bunu yazdı:
-----------------------------e-toLqa bunu yazdı:
kürtler döver amk onları :D nie bizi çalıştırmıyosunuz diye
----------------------------Korkma dövmezler. onlar çinli başka millt değilki dövsünler
şuraki ifadeni açıklada anlayalım böyle gizli saklı konuşma! -
Kelv1n bunu yazdı:
imran268 bunu yazdı:
-----------------------------e-toLqa bunu yazdı:
kürtler döver amk onları :D nie bizi çalıştırmıyosunuz diye
----------------------------Korkma dövmezler. onlar çinli başka millt değilki dövsünler
şuraki ifadeni açıklada anlayalım böyle gizli saklı konuşma!
Bende anlamadım.. -
bende merak ettim şimdi. onlar çinli dövmüyorlarda hangi millet olunca dövüyorlar? zaten ben pkklının adam dövdüğünü görmedimki.. sadece pusuya yatıp uzaktan mayın patlatıyorlar askeri görüncede topukları götüne vurdura vurdura kaçıyorlar..
-
kürtler insan yemez..
demek istedim
bilmem anladın mı
-
amk ordu sevkiyat yapıyo o taraflara, tanklarla adamları görmeyip de ezmesinler :D
-
imran268 bunu yazdı:
-----------------------------kürtler insan yemez..
demek istedim
bilmem anladın mı
anlamaya çalışıcam.
Toplam Hit: 2119 Toplam Mesaj: 20